ZBOG DUGA OD 8 MILIONA DINARA: Vojna gimnazija isljučila grejanje na stadionu Partizana
Foto: Dado Đilas

Problemi u hUMSKOJ

ZBOG DUGA OD 8 MILIONA DINARA: Vojna gimnazija isljučila grejanje na stadionu Partizana

Fudbal -
Od početka grejne sezone radijatori su u Humskoj radili samo dva dana i to u vreme kada su reprezentacije Srbije i Danske igrale u kvalifikacijama za EURO

Vojska Srbije, tačnije Vojna gimnazija isključila je grejanju na stadionu Partizana, zbog duga od čak osam miliona dinara!

Od početka grejne sezone radijatori su u Humskoj radili samo dva dana i to u vreme kada su reprezentacije Srbije i Danske ukrstile koplja. Radijatori su bili uključeni samo za potrebe igrača, a potom i ekspresno isključeni, čim su gosti iz Danske otišli kući, zajedno sa tri velika boda.

Ministar odbrane Branislav Gašić rekao je da nije znao da je Vojna gimnazija isključila grejanje Partizanu i da to nije učinjeno po njegovom naređenju. Dodaje se i da je u jednom delu stadiona, gde se nalaze kancelarije funkcionera Partizana zagrejane, ali zato što je sistem grejanja drugačiji...

O problemima sa grejanjem nedavno je pričao i trener Partizana Marko Nikolić, a zbog neispunjenih obećanja uprave fudbaleri su u ponedeljak izašli na teren tek posle razgovora sa upravom, pa je trening počeo sa kašnjenjem od četvrt sata.

Kurir sport / Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track