Bajern spreman za feštu

Bajern očekivano eliminisao Marsej i nada se borbi za trofej

Bajern spreman za feštu

Fudbal -
Bavarci u poslednje vreme igraju sve bolje, ponovo su se uključili i u borbu za šampionsku titulu, a sada imaju veliku priliku da se ponovo bore za trofej koji su osvojili u četiri navrata, a poslednji put 2001. godine

Na korak od cilja!Rutinskom igrom i s dva pogotka hrvatskog internacionalca Ivana Olića fudbaleri Bajerna su i u drugoj četvrtfinalnoj utakmici Lige šampiona bili bolji od francuskog Marseja i sad se nalaze na korak od očekivanog cilja i plasmana u finale ovog takmičenja, koje se igra upravo u Minhenu.

Bavarci u poslednje vreme igraju sve bolje, ponovo su se uključili i u borbu za šampionsku titulu, a sada imaju veliku priliku da se ponovo bore za trofej koji su osvojili u četiri navrata, a poslednji put 2001. godine.

- Imali smo dobar rezultat iz prve utakmice, pa je za nas najvažnije što smo na našem stadionu sačuvali snagu za naredne utakmice. Pred nama je važan period u kome će se odlučivati sudbina sezone, a naša želja je da osvojimo oba trofeja - rekao je trener nemačke ekipe Jup Hajnkes.

(S. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track