Grant: Remi Zvezde sputao Partizan
Foto: BETA

Reč trenera

Grant: Remi Zvezde sputao Partizan

Fudbal -
"Remi Zvezde i Radničkog je stvorio suprotan efekat od onoga kako bi trebalo da bude jer smo bili ukočeni i usporeni. Imam utisak kao da su igrači u prvom poluvremenu više mislili o tom rezultatu nego o našoj igri", kazao je izraelski stručnjak.

BEOGRAD - Terener fudbalera Partizana Avram Grant ocenio je danas posle pobede njegovog tima nad Vojvodinom od 4:1 da je utakmica bila dobra kao i da je zabeležena važna pobeda.

"Ovo je jedna dobra utakmica i dobra pobeda protiv jakog protivnika. Drugo poluvreme smo odigrali izuzetno dobro, iako smo i u prvom imali dosta šansi", kazao je Grant novinarima na stadionu Partizana.

On je rekao da remi Zvezde protiv Radničkog u Kragujevcu nije bio dodatni motiv za njegove fudbalere već je imao suprotan efekat.

"Remi Zvezde i Radničkog je stvorio suprotan efekat od onoga kako bi trebalo da bude jer smo bili ukočeni i usporeni. Imam utisak kao da su igrači u prvom poluvremenu više mislili o tom rezultatu nego o našoj igri", kazao je izraelski stručnjak.

On je dodao i da je Zvonimir Vukić, koji je ušao u drugom poluvremenu i postigao dva gola, napravio razliku u igri. "Vukić je zaista odličan igrač, možda ne deluje hitro na terenu, ali svakako ubrzava igru, deli dobre lopte i to pravi razliku. Mi smo i pre njegovog ulaska na teren imali dosta šansi", kazao je Grant

Na pitanje novinara da li će bodovna razlika u odnosu na najbližeg rivala olakšati posao u revanšu Kupa protiv Zvede sledeće srede, Izraelac je rekao da ne misli da će biti tako.

"Ne mislim da će nam zbog plus osam na tabeli biti lakše u revanšu protiv Zvezde. Oni imaju jako dobar rezultat iz prve utakmice od 2:0. Mi pre toga imamo jako važan meč u prvenstvu i koncentrisani smo na njega", rekao je trener crno-belih

Trener Vojvodine Dejan Vukićević rekao je posle meča da su njegovi fudbaleri igrali dobro prvih sat vremena, ali da ih je poljuljalo isključenje i penal.

"Mi smo prvih sat vremena odigrali kvalitetno, apsolutno smo neutralisali protivnika, međutim crveni karton i izjednačenje su prelomili meč i bilo je neminovno da Partizan rutinski privede meč kraju", kazao je Vukićević.

On je ocenio da je remi Zvezde u Kragujevcu igračima Partizana dao dodatni motiv "Partizan je imao motiv više, a to je remi u Kragujevcu. Međutim, mi i pored toga nismo igrali tako loše da bi izgubili ovom razlikom", ocenio je Vukićević.

On je istakao da je rekao igračima u poluvremenu da vode računa o žutim kartonima kao i da je "nezadovoljan suđenjema, ali da nije njegov posao da ga komentariše". Trener Vojvodine je dodao da su se njegovi igrači istrošili i psihički i fizički i da su dva crvena kartona "prepolovila ekipu za sledeći meč u prvenstvu".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja