KAZNIO SAM SEBE: Mihajlović plaća večeru igračima i aparat za disanje bolnici

Zbog novog isključenja

KAZNIO SAM SEBE: Mihajlović plaća večeru igračima i aparat za disanje bolnici

Fudbal -
Srpski fudbalski stručnjak je isključen u finišu meča 4. kola italijanskog kupa u kome je sa Sampdorijom došao do pobede od 2:0 nad Brešom

Srpski fudbalski stručnjak Siniša Mihajlović je isključen u finišu meča 4. kola italijanskog kupa u kome je sa Sampdorijom došao do pobede od 2:0 nad Brešom, a novi nestašluk platiće smanjenjem plate i večerom za ceo klub. Italijanski mediji su javili da se najpre sporečkao sa sudijom, a onda izgleda i preterao u tome pa je morao ranije u svlačionicu, zbog čega će propustiti naredna dva nastupa ekipe iz Đenove u ovom takmičenju.

"Igrači će odlučiti kada će se to desiti i gde ćemo to da idemo. Platiću, jer je to način na koji mi rešavamo ovakve situacije. Uostalom, ovo je svakako - prava stvar", rekao je Mihajlović, objasnivši svoj stav.

"Šta tražim od igrača, najpre tražim od sebe samog", reče Srbin i saopšti - da je tražio da mu klub "skreše platu" i novac pošalje Institutu "Gaslini", lokalnoj bolnici, kako bi se kupio medicinski ventilator (aparat koji služi za veštačko disanje).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track