RAZLAZ SA INTEROM: Vidić dogovorio povratak u Junajted
Foto: FK Inter

Pakuje kofere

RAZLAZ SA INTEROM: Vidić dogovorio povratak u Junajted

Fudbal -
Trener Van Gal želi iskusnog štopera koji bi popunio redove zbog velikih problema sa povredama

Srpski fudbaler Nemanja Vidić je na izlaznim vratima Intera. Nemoguće je ignorisati izveštaje iz italijanskih medija gde se čak provlače naznake da je navodni grip zbog koga nije sa ekipom na poslednjem meču Lige Evrope, u stvari samo izgovor i da bivši kapiten Junajteda pakuje kofere.

Italijane ne koleba ni nešto drugačiji i po Srbina povoljniji ton u poslednjim izjavama trenera Manćinija.

"Pred meč protiv Milana imao je problem sa povredom, sada ga je 'uhvatio' grip. U poslednje vreme nije mnogo trenirao sa timom. Kada bude zdrav i spreman, sigurno će biti od koristi Interu, imajući u vidu ogromno iskustvo kojim raspolaže", rekao je Manćini novinarima.

Povratak na Ostrvo je u slučaju da Inter ne računa na njega logična odluka. Naime, trener Van Gal želi iskusnog štopera koji bi popunio redove zbog velikih problema sa povredama, ali i nemogućnosti da se u januaru dovedu potencijalne mete poput Humelsa.

Vidić važi za jednog od najboljih igrača u Premijer ligi i Evropi. Ceni se zbog izdržljivosti, sposobnosti da dobro igra glavom i u odbrani i napadu i požrtvovanosti. Zbog ovoga je stekao status legende među navijačima Mančestera i često se poredi sa bivšim odbrambenim igračem kluba Stivom Brusom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track