AUGZBURG ČEKA BAJERN: Đurđić priželjkuje iznenađenje
Foto: Bundesliga.de

Bavarski derbi

AUGZBURG ČEKA BAJERN: Đurđić priželjkuje iznenađenje

Fudbal -
Srpski fudbaler, koji je u prethodnom kolu postigao prvi gol ove sezone u trijumfu u gostima nad Kelnom, kaže da će njegov tim u meč koji igra na svom terenu, ući prepun optimizma, uprkos snazi rivala

Fudbaleri Augzburga daleko su najprijatnije iznenađenje ove sezone u Bundesligi. Tim za koji nastupa srpski fudbaler Nikola Đurđić zauzima treću poziciju na tabeli i u narednom kolu ih očekuje duel sa liderom i šampionom Bajernom.

Jedino je upravo Bajern trenutno u boljoj formi od Augzburga, koji je u velikoj pobedničkoj seriji. Đurđić je rekao kako svi u klubu sa velikim nestrpljenjem iščekuju duel sa komšijama.

- Biće veoma lepo igrati protiv Bajerna u ovom trenutku jer smo vezali četiri pobede i atmosfera u gradu je fenomenalna. S obzirom da je Minhen 50 kilometara odavde, u pitanju je veliki lokalni rivalitet i svesni smo koliko bi dobar rezultat u meču protiv Bajerna značio našim navijačima - rekao je Đurđić.

Srpski fudbaler, koji je u prethodnom kolu postigao prvi gol ove sezone u trijumfu u gostima nad Kelnom, kaže da će njegov tim u meč koji igra na svom terenu, ući prepun optimizma, uprkos snazi rivala.

- Iako znamo da je Bajern u ovom trenutku verovatno najbolja ekipa na planeti, nadamo se pobedi u subotu - zaključio je Đurđić.

Meč između Bajerna i Augzburga na programu je u subotu, od 15:30 na SGL Areni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track