(VIDEO) MIHAJLOVIĆ ZAUSTAVIO ŠAMPIONA: Sampdorija otela bod Juventusu

Serija A

(VIDEO) MIHAJLOVIĆ ZAUSTAVIO ŠAMPIONA: Sampdorija otela bod Juventusu

Fudbal -
Srpski stručnjak posle meča nezadovoljan zalaganjem tima u prvih pola časa igre

Fudbaleri Juventusa i Sampdorije odigrali su nerešeno 1:1 u prvoj nedeljnoj utakmici 15. kola italijanske Serije A. Juventus je poveo u 12. minutu golom Patrisa Evre, ali je bod timu trenera Siniše Mihajlovića doneo Manulo Gabijadini, lepim golom u 51. minutu meča.

Ekipa Juventusa je bila bolji protivnik, stvorila je veliki broj šansi, dok je Sampdorija uglavnom pretila iz kontranapada. "Staroj dami" je ovo drugi uzastopni remi u šampionatu Italije, dok je Sampdorija upisala četvrtu nerešenu utakmicu u poslednjih pet utakmica.

Na liderskom mestu Serije A nalazi se Juventus sa 36 bodova, dok je Sampdorija peta sa 26.

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović ocenio je da su njegovi fudbaleri u prvih pola sata meča s Juventusom igrali izuzetno loše, ali su u drugom delu meča pokazali da mogu da pariraju bilo kome.

"Za 30 minuta meča smo se mnogo mučili, dok su oni bili superiorni i u fizičkom i tehničkom smislu. Mi smo onda promenili sistem, počeli da igramo našu igru, onako kako znamo i tako smo pokazali da možemo da igramo dobro protiv bilo koje ekipe", rekao je Mihajlović, prenose italijanski mediji.

"Da smo sve vreme igrali kako Sampdorija može i zna, bio bih zadovoljniji, ovako sam nervozan. Bio sam zadovoljan posle remija s Napolijem, jer smo tada igrali jako dobro", dodao je on.

"Juve je dobio poslednjih 25 utakmica na svom terenu i samim tim je bilo užasno teško doći do boda na stadionu Juventus arena. Imali smo sreće što smo posle prvog poluvremena zaostajali samo jedan gol... Rezultat na kraju nije bilo toliko atraktivan, koliko je igra bila", rekao je Mihajlović.

http://www.youtube.com/watch?v=xsCJ67PLnjc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track