BEGIRISTAJN PROTIV SVOJIH: Radujemo se susretu sa Barselonom
Foto: Printskrin

Liga šampiona

BEGIRISTAJN PROTIV SVOJIH: Radujemo se susretu sa Barselonom

Fudbal -
Pojačali smo tim u odnosu na prošlu sezonu, imamo zaista kvalitetne igrače u napadu, rekao je Begiristajn

Direktor Mančester sitija Čiki Begiristajn rekao je danas da se raduje duelu sa Barselonom, u osmini finala Lige šampiona.

"Svaki duel u osmini finala je isti - fantastičan, pa se radujemo utakmicama. Imamo mnogo samopouzdanja, posebno zbog načina na koji smo izborili plasman u drugu fazu, pobedama protiv Bajerna na domaćem terenu i Rome u gostima", rekao je Begiristajn.

Žrebom u Nionu danas su određeni parovi osmine finala Lige šampiona, a Mančester siti dobio je Barselonu. Prva utakmica igraće se u Engleskoj.

Bivši fudbaler Barselone rekao je da Siti ima kvalitetne napadače.

"Igrači će naporno raditi kako bi spremno i sa mnogo samopouzdanja dočekali duele sa Barselonom. Pojačali smo tim u odnosu na prošlu sezonu, imamo zaista kvalitetne igrače u napadu", rekao je Begiristajn.

Sportski direktor Barselone Andoni Zubizareta rekao je da očekuje težak duel, ali da se nada da će njegov klub stići do same završnice Lige šampiona.

"Dobili smo istog protivnika kao prošle godine, očekujem teške utakmice. Mančester siti ima izvanredan tim, sa veoma dobrim trenerom i veoma su konkurentni. Znamo sve o njima, igraju na visokom nivou i biće teško", rekao je on.

"To je duel dva velika tima, sa neverovatnim igračima, svašta može da se dogodi. Nadam se da ćemo stići do kraja", dodao je Zubizareta.

Utakmice osmine finala igraju se 17, 18, 24 i 25. februara, a revanši su na programu 10, 11, 17 i 18. marta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track