VETERANI CZ: Promeniti ime stadiona u Rajko Mitić
Foto: Dado Đilas

Inicijativa legendi

VETERANI CZ: Promeniti ime stadiona u Rajko Mitić

Fudbal -
U ime veterana Crvene zvezde govorili su Vladica Popović, Vladimir Petrovic, Ratomir Dujković, Miloš Šestić, Stanislav Karasi, Saša Marković, Tomislav Milićević, Ratko Piljak, Mita Stojanović i Ivan Trutin

BEOGRAD - Sekcija veterana fudbalskog kluba Crvena zvezda na predstojećoj skupštini kluba ponovo će pokrenuti inicijativu da stadion crveno-belih ponese ime Rajka Mitića.

Na sastanku sa predsednikom kluba Svetozarom Mijailovićem i generalnim sekretarom Zvezdanom Terzićem dogovoreno je da na skupštini 21. decembra definitivno bude pokrenuta ta inicijativa, kako bi najveći sportski objekat u zemlji poneo ime fudbalske legende i prve Zvezdine zvezde, navodi se na klupskom sajtu.

U ime veterana Crvene zvezde govorili su Vladica Popović, Vladimir Petrovic, Ratomir Dujković, Miloš Šestić, Stanislav Karasi, Saša Marković, Tomislav Milićević, Ratko Piljak, Mita Stojanović i Ivan Trutin.

Veterani su na sastanku izneli zapažanja vezana za funkcionisanje kluba u prethodnom periodu, naglasivši da su u pojedinim situacijama bili i obmanuti.

Veterani kluba su posebno insistirali na tome da se utvrdi odgovornost za stanje u kojem se FK Crvena zvezda trenutno nalazi, svesni da problemi u klubu nisu nastali juče, vecg da traju dugi niz godina.

Sekcija veterana će narednih dana imati sastanak sa predstavnicima navijača Crvene zvezde, kako bi razgovarali o celokupnoj situaciji u klubu, i kako bi izneli stavove oko daljih koraka koje bi Crvena zvezda trebalo da preduzme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track