BOMBA: Milko Đurovski preuzima Radnički iz Niša?
Foto: Marina Lopičić

Debitovaće protiv Crvene zvezde

BOMBA: Milko Đurovski preuzima Radnički iz Niša?

Fudbal -
Ukoliko se dogovori sa Nišlijama, Milko Đurovski bi debi na klupi u prolećnoj sezoni mogao da ima protiv Crvene zvezde, a zatim sledi duel protiv Partizana

Legenda Crvene zvezde i Partizana Milko Đurovski na korak je od preuzimanja Radničkog iz Niša. Do dogovora još uvek zvanično nije došlo, ali prema rečima predsednika "Reala sa Nišave" Vidaka Perović, do njega bi moglo da dođe veoma brzo.

"Videli smo se u Beogradu nakon što sam prisustvovao sastanku zajednice superligaša i tada smo popričali o mogućnosti da bude trener Radničkog. Milko je bio oduševljen tom idejom, kaže da bi za njega bio ogroman izazov jer Radnički doživljava kao klub koji je bio veliki i u ondašnjoj Jugoslaviji i morao bi da bude veliki i u sadašnjim okolnostima. Nama je potreban neko ko će da nas razdrma, da unese malo više energije u ekipu i mislim da Milko ima takvih kapaciteta. Uz to bio je veoma korektan u postavljanju finansijskih uslova što je takođe bitan faktora u donošenju konačne odluke. Ostavili smo nekoliko dana za razmišljanje", rekao je Perović.

Ukoliko se dogovori sa Nišlijama, Milko Đurovski bi debi na klupi u prolećnoj sezoni mogao da ima protiv Crvene zvezde, a zatim sledi duel protiv Partizana. Upravo tim putem je mlađi od braće Đurovski išao i u igračkoj karijeri.

Milko Đurovski je tokom trenerske karijere radio u Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Makedoniji, vodio je ekipe Drave iz Ptuja, Nafta Lendava, Maribor, Vardar, Malečnik, Rudar iz Prijedora, ali se nigde nije dugo zadržavao.

(Narodne novine)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track