Albert Nađ: Partizanu će se desiti 5. oktobar
Foto: Nebojsa Mandic

Član UO tvrdi da se namešta pobeda Jovičiću

Albert Nađ: Partizanu će se desiti 5. oktobar

Fudbal -
Bivši sportski direktor otvoreno pita zašto nema zaslužnih partizanovaca među kandidatima za delegate izborne skupštine

Na današnjim zborovima klupskih aktiva biće izabrano 65 delegata, koji će u četvrtak 25. decembra glasati za novog predsednika Partizana na izbornoj skupštini u Sportskom centru Zemunelo.Član UO Albert Nađ, jedan od vođa bloka protiv aktuelnog rukovodstva, predvođenog predsedničkim kandidatom Miletom Jovičićem, tvrdi da će izbori podsećati na one koje su doveli do petooktobarskih događaja na beogradskim ulicama 2000. godine.- Postoji samo jedna reč za sve što se radi u Partizanu, a ona glasi - sramota! Sve je sramota i ide na dušu onih koji trenutno odlučuju o Partizanu - priča Nađ u dahu i nastavlja:

Prozvani... Dragan Đurić i Mile Jovičić
Prozvani... Dragan Đurić i Mile Jovičić

- Da se razumemo - ja sam borac i boriću se da pobedi moja ideja o budućnosti Partizana, ali pripremaju se izbori iz vremena Slobodana Miloševića, od pre 5. oktobra. Pokušavaju da od glasanja naprave farsu postavljanjem svojih delegata. Da li je normalno da na spisku kandidata za skupštinu nema ekonoma Branka Vučićevića Gavrana posle svega što je dao za Partizan? Nema ga samo zato što je bio potpisnik peticije kojom je traženo da se organizuje vanredna skupština.Informaciju o sprečavanju kandidature Sretena Nikolića izostavljanjem sa spiska kandidata za člana skupštine demantovao je njegov konkurent Mile Jovičić.To nije tačno! Lično sam kao član komisije za pripremu skupštine uticao na to da bude među kandidatima! Svašta se podmeće, ali nije istina da Nikolića neće biti na spisku - rekao je Jovičić.

Unikredit NISMO SPONZORIPosle objavljene informacije da će logo Unikredit banke osvanuti na dresu Partizana, a da će crno-beli na ime generalnog sponzorstva dobiti fantastičnih tri miliona evra, iz beogradske centrale ove banke su poručili:Unikredit banka nije razmatrala mogućnost da postane sponzor Fudbalskog kluba Partizan, niti nam je u bilo kom trenutku nuđena poslovna saradnja - rekla je Jasna Uzelac Braunović iz Unikredit banke.

Nikolić se braniPROTIV MENE NEMA PRIJAVAProtiv Sretena Nikolića podnete su četiri krivične prijave radnika „Centroeksporta“, gde je on nekada bio generalni direktor. Kako se saznaje, reč je o prijavama iz 1997. godine.U životu nisam dobio nijednu krivičnu prijavu. Prvi put čujem za to. Nikad me sud nije zvao. Ja sam, uostalom, predlagao da svi kandidati donesu potvrdu suda da nisu krivično gonjeni - brani se Nađov kandidat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track