NOVI POKUŠAJ: Rodžers opet daje desetine miliona za napadača koji (ne) vredi toliko
Foto: AP

Da li će ovo biti pogodak?

NOVI POKUŠAJ: Rodžers opet daje desetine miliona za napadača koji (ne) vredi toliko

Fudbal -
Menadžer Liverpula mogao bi da dobije još jednu šansu da stvori efikasan napad

Brendan Rodžers je minulog leta ostao bez najboljeg igrača, Luisa Suareza, ali je zato potrošio preko 100 miliona evra na nove igrače.

Ako je suditi na osnovu dosadašnjeg toka sezone, napravio je možda i dvocifren broj promašaja u samo jednom prelaznom roku. Od velikih do onih najmanjih pojačanja, niko se nije pokazao u meri u kojoj se to očekivalo, pa se Liverpul muči na sredini tabele na polovini sezone, a Liga šampiona ponovo deluje daleko.

Ipak, Rodžers je spreman da pokuša još jednom, da ojača svoj napad kako bi makar podsećao na prošlosezonski. Prema pisanju britanskog "Metroa", na "Enfild" bi mogao da dođe napadač VBA, Saido Berahino. Mladi engleski napadač koštao bi Rodžersa čak 23,5 miliona funti, što je ponovo ogromna investicija, za koju niko ne može da garantuje da će biti isplativa.

Berahino je ove sezone postigao 8 pogodaka na 21 meču za VBA a eventualni dolazak u Liverpul, mogao bi da znači i brzopotezni odlazak Balotelija, koji još nije postigao ligaški gol za svoj novi tim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track