11 FUDBALSKIH BISERA 2014.: Siniša Mihajlović pobedio sa izjavom o navijačima i ženskim grudima
Foto: AP

Svi sanjaju da vide Moniku Beluči golu

11 FUDBALSKIH BISERA 2014.: Siniša Mihajlović pobedio sa izjavom o navijačima i ženskim grudima

Fudbal -
Svi sanjamo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da vidimo njen rendgenski snimak, rekao je Marćelo Niči

Upravo završena 2014. godina ostaće upamćena i po mnogim najblaže rečeno neobičnim izjavama fudbalskim radnika. Neke izjave su kontroverzne, neke bizarne, neke dirljive.

Donosimo vam 11 najinteresantnijih izjava od strane trenera, igrača, predstavnika klubova.1. "Stadioni bez navijača su kao žena bez grudi".Ovako je trener Sampdorije Siniša Mihajlović prokomentarisao zatvaranje dela tribine zbog kazne.2. "Video snimci na utakmicama ne pripadaju fudbalu. Svi sanjamo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da vidimo njen rendgenski snimak".Marćelo Niči, predsednik udruženja fudbalskih sudija Italije ovako je prokomentarisao pitanje uvođenja snimaka tokom utakmica kako bi se proverile odluke arbitara.

3. "Hvala, ali drugo mesto je kao zadnje. Na toj listi bih treba da budem prvi, drugi, treći, četvrti i peti, uz sav respekt prema ostalima".Zlatana Ibrahimovića prilično je pogodila odluka Šveđana koji su ga svrstali na drugo mesto 150 najboljih ikada, iza teniske legende Bjorna Borga.

4. "Realno, on je poseban! Osam godina bez trofeja, to je poseban neuspeh".Kakva bi ovo lista bila bez Žozea Murinja. Portugalac je na ovaj način uputio strelicu ka kolegi iz Arsenala Arsenu Vengeru.

5. "Izgubio sam ravnotežu, i pao na protivnika. U tom trenutku sudario sam se glavom sa protivnikom što je ostavilo mali ožiljak na mom licu i veliku bol u zubima".Upravo ovako je Luis Suarez opisao detalj sa Svetskog prvenstva kada je ugrizao defanzivca Italije Đorđa Kjelinija.

6. "Ja sam sportista, a ne ambasador nekog brenda. Nisam osoba koja pozira u donjem vešu".Reče golman Bajerna i Nemačke Manuel Nojer i prozva Kristijana Ronalda.

7. "Mesi bi bio najbolji igrač na svetu da je čovek".Karlos Keiroš se poklonio Argentincu posle sjajnog pogotka u 90. minutu kojim je Argentina savladala Iran na Svetskom prvenstvu.

8. "Gori je od Drakule, jer Drakula barem nekad izađe iz svog kovčega. On misli da treba samo da stoji na gol crti i to je to".Legenda Liverpula Brus Grobelar o aktuelnom golmanu ekipe sa Enfild Rouda Simonu Minjoleu.

9. "To je samo masturbacija za kondicione trenere".Andrea Pirlo je u jednoj rečenici objasnio važnost zagrevanja uoči utakmice.10. "Možda Luj van Gal ima zlatnu pišu".Arjen Roben je ovako prokomentarisao uspeh trenera Luja van Gala sa reprezentacijom Holandije na Svetskom prvenstvu u Brazilu kada su osvojili treće mesto.11. "Čestitao bih majkama ovih fudbalera jer imaju velika muda".Dijego Simeone na neobičan način je proslavio pobedu Atletika protiv Čelsija u Ligi šampiona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track