RAZBIJAČ: Baloteli u Crvenoj zvezdi!

Crveno-beli rešili pitanje napadača za prolećni deo sezone

RAZBIJAČ: Baloteli u Crvenoj zvezdi!

Fudbal -
Mnogo mi se sviđa kako igra napadač Liverpula. Mnogo ličimo i zato me porede s njim, otkrio je Nigerijac Gbolahan Salami

Nigerijski fudbaler Gbolahan Salami (23) uskoro stiže u Crvenu zvezdu i trebalo bi da se pojavi na prozivci zakazanoj za 8. januar. Robustni napadač, kome je prema pisanju medija iz Nigerije idol Mario Baloteli, trebalo bi da poboljša efikasnost crveno-belih.- Uzbuđen sam i zahvalan bogu za sve što je uradio u mojoj karijeri. Srećan sam što je tako veliki klub kao Crvena zvezda zainteresovan za moje usluge. Posao je blizu kraja. Biću uskoro na medicinskim pregledima u Srbiji, nakon čega ću potpisati ugovor - rekao je Salami.Pre tri godine bio je nadomak odlaska u Mančester siti ili Milan, a posebno se naglašavalo koliko se divi Baloteliju.- Mnogo mi se sviđa kako Baloteli igra, volim njegov stil i karakter. Možda su me zbog toga prozvali nigerijski Baloteli - kazao je Salami.

Prema rečima njegovog menadžera Gorana Milovanovića, Salami je klasičan centarfor razbijač:- Imao je dve bolje ponude iz Nemačke, ali ubedio sam ga da je bolje da dođe u Zvezdu. Naveo sam mu primer Prinsa Tejga, koji je mlad otišao u Nemačku i pogrešio. Da je izabrao neku drugu zemlju, imao bi bolju karijeru od Asamoe Đana.

SuspenzijaLALATOVIĆ OTPISAO DŽONIJATrener fudbalera Zvezde Nenad Lalatović najavio je da više ne računa na suspendovanog Nikolu Mijailovića.Doveli smo tri odbrambena igrača - Cvetkovića, Anđelkovića i Lukovića. Pavićević definitivno ostaje, a odluka je da zadržimo i perspektivnog Nikolu Antića. Zbog činjenice da obojica igraju na levoj poziciji, za nastavak sezone ne računam na Nikolu Mijailovića - izjavio je Lalatović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track