BLOG UŽIVO: Fudbaleri Srbije zadržali 38. mesto na rang listi FIFA
Foto: Fonet

Najnovije informacije iz sveta sporta

BLOG UŽIVO: Fudbaleri Srbije zadržali 38. mesto na rang listi FIFA

Fudbal -
Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

20:26 - Navijači PSŽ-a ne smeju na KorzikuFudbalski šampion Francuske Pari Sen Žermen objavio je danas da je njegovim navijačima zabranjeno da idu na gostovanje protiv Bastije iz straha da bi mogli da izbiju sukobi među navijačima. PSŽ je objavio da su vlasti Korzike zabranile njegovim navijačima da uđu na stadion Bastije u subotu, kao i da se okupljaju u blizini stadiona. Pre tri sezone huligani koji navijaju za Bastiju su gađali kamenjem autobus sa igračima PSŽ-a koji je dolazio na stadion, a onda su se sukobili sa policijom. Prošle godine su u sukobima pre i posle utakmice Bastije i Olimpika iz Marselja povređena 44 policajca. Policija širom Francuske je u stanju pripravnosti posle terorističkih napada u sredu, u kome je ubijeno 12 ljudi.20:02 - CAS primio žalbe Srbije i AlbanijeMeđunarodni sud za arbitražu u sportu (CAS) potvrdio je danas da je registrovao žalbe Fudbalskih saveza Srbije i Albanije na odluku Evropske fudbalske unije (UEFA) da ih kazni zbog incidenata na meču u Beogradu 14. oktobra, u okviru kvalifikacija za prvenstvo Evrope. CAS je istovremeno saopštio da nije određen datum razmatranja žalbi dva nacionalna saveza.

19:40 - Bajern produžio ugovor Hojbjergu i poslao ga na pozajmicuŠampion Nemačke Bajern Minhen produžio je danas ugovor sa svojim fudbalerom Pjer-Emilom Hojbjergom za tri godine i poslao ga je na pozajmicu do kraja sezone u Augsburg. Sportski direktor Bavaraca Matijas Zamer rekao je danas da je to "jasan pokazatelj da Bajern računa na njega u budućnosti". Zamer je kazao da je odlazak na pozajmicu dobar način da ovaj defanzivac stekne igračko iskustvo pre povratka u klub u julu.19:01 - Vitor Pereira novi trener OlimpijakosaFudbalski klub Olimpijakos imenovao je danas Vitora Pereiru za novog trenera. Kako je saopštio grčki šampion, 46-godišnji Pereira potpisao je ugovor na dve i po godine. Portugalac će na klupi Olimpijakosa zameniti Španca Mičela Gonzalesa, koji je otpušten u utorak. Predsednik Olimpijakosa Vangelis Marinakis rekao je da očekuje da Olimpijakos ove sezone osvoji titulu "po svaku cenu". Posle 16 kola u grčkom prvenstvu Olimpijakos je drugi na tabeli sa bodom zaostatka za prvoplasiranim Paokom. Na proleće će igrati u Ligi Evropa, pošto je ispao u prvoj fazi Lige šampiona.18:33 - Bah odao poštu žrtvama terorističkog napada u ParizuPredsednik Međunarodnog olimpi jskog komiteta (MOK) Tomas Bah izrazio je solidarnost sa francuskim narodom, odajući poštu žrtvama teriorističkog napada na redakciju satriičnog časopisa "Šarli Ebdo" juče u centru Pariza, kada je ubjeno 12 ljudi."Ovaj varvarski čin je napad na opšte civilizacijske vrednosti, bez obzira na zemlju, ili religiju. Ovo je bio brutalni napad ne samo na Francusku, nego i na vrednosti koje svi mi delimo, kao i na vrednosti na kojima počiva olimpijski pokret. Ove puške nisu bile uperena samo u novinare, već u slobodu govora i na sve vrednosti za koje se Francuska zalaže", rekao je Bah i dodao da će ovaj teroristički napad ujediniti ljude.

18:07 - Policija hapsi dvojicu sudija zbog nameštanja mečevaKiparska policija je saopštila da je sud naložio da se jedan bivši fudbalski sudija pritvori na četiri dana zbog sumnje za nameštanje mečeva. Portparol policije Andreas Angelides rekao je da je 56. godišnji osumnjičeni bio član Sudijske komisije Kiparske fudbalske asocijacije pre četiri godine, kada je došlo do korupcije. Angelides je dodao da će u drugom slučaju sud u petak odlučiti o eventualnom pritvoru predsednika Kiparske sudijske asocijacije, zbog sumnje da je pokušao da namesti meč između Arisa Limasola i Paralimnija pre dve godine.

17:51 - Oldam odustao od Evansa; fudbaler se izvinioTrećeligaški engleski fudbalski klub Oldam neće angažovati napadača Čeda Evansa, osuđenog silovatelja, zbog pretnji koje su dobili članovi uprave tog kluba, preneli su danas britanski mediji. Evans je u aprilu 2012. godine osuđen na zatvorsku kaznu od pet godina zbog silovanja 19-godišnje devojke u jednoj hotelskoj sobi u Rilu, a iz zatvora je pušten u oktobru prošle godine. On je tvrdio da nije kriv. Kako je preneo Bi-Bi-Si, u Oldam je stigla pretnja da će član porodice jednog od članova uprave kluba biti silovan, ako Evans potpiše za klub. Izvor iz Oldama naveo je da je klub bio pod "ogromnim pritiskom sponzora" da ne angažuje 26-godišnjeg napadača, ali i političara i navijača. Takođe, zbog negodovanja javnosti i Šefild junajted je odustao od njegovog dovođenja. Bivši fudbaler Mančester sitija i Šefild junajteda Čed Evans izvinio se zbog "efekata svojih postupaka" iz 2011. godine i ponovio da nije kriv za silovanje. Njega su mnogi kritikovali jer se tokom sudskog postupka nije izvinio žrtvi, ali Evans je rekao da mu je savetovano da ne daje izjave o slučaju. "Ćutanje je pogrešno protumačeno kao arogancija i to ne može biti dalje od istine. I dalje ne smem mnogo da pričam zbog upućivanja slučaja na dalje razmatranje, kako bi dokazao svoju nevinost, ali želim da svima bude jasno da se svesrdno izvinjavam zbog efekata koje je ta noći u Rilu imala na mnoge ljude, a posebno na tu ženu", naveo je Evans u saopštenju.17:27 - Čelnik Azijskog olimpijskog saveta podržao BlateraPredsednik Azijskog olimpijskog saveta (OCA) podržao je kandidaturu Sepa Blatera za peti mandat na mestu prvog čoveka Međunarodne fudbalske federacije (FIFA). Čelnik OCA, šeik Ahmad Al Fahad Al Sabah iz Kuvajta precizirao je da će podržati Blatera na izborima u maju, a ne svog "brata" jordanskog princa Ali bin Al Huseina."Uz Blatera sam i to otvoreno kažem. Inače, iznenadio sam se kada je princ Ali odlučio da se kandiduje. Poštujem ga kao brata, ali pre bih voleo da Blater osvoji još jedan mandat", rekao je Al Sabah. 16:59 - Vlar pauzira četiri do šest nedeljaKapiten Aston Vile Holanđanin Ron Vlar pauziraće između četiri do šest nedelja zbog povrede kolena, saopštio je danas premijerligaš iz Birmingema. Vlar se povredio 1. januara na utakmici protiv Kristal Palasa (0:0), zbog čega je morao u 15. minutu da napusti igru. On je ove sezone odigrao 12 utakmica za tim Pola Lamberta. Iskusni defanzivac je pre Aston Vile nastupao za Fejnord i AZ Alkmar. Za reprezentaciju Holandija odigrao je 31 utakmicu i postigao jedan gol.

16:15 - Blater srećan zbog protivkandidata na izborimaPredsednik Svetske fudbalske federacije (Fifa) Sep Blater izjavio je da je srećan što će imati protivkandidata na ovogodišnjim izborima. Osim Blatera, koji se kandidovao za peti mandat, u trku za predsednika Fife ušao je i jordanski princ Ali bin el Husein. "Mogu samo da budem srećan zbog njegove kandidature", rekao je Blater. Blater (78) je dodao da "prinčeva kandidatura može koristiti debati i da je mnogo bolje pobediti u takmičenju kada imate protivnika". On je 2011. godine izabran nakon što je njegov protivkandidat Muhamed bin Hamam iz Katara odustao od trke zbog umešanosti u kupovinu glasova. "Zar ne kažemo da su pobede bez opasnosti trijumf bez slave?", rekao je Blater.

15:58 - Kavani kupio kuću u RimuFudbaler Pari Sen Žermena Urugvajac Edinson Kavani kupio je kuću u Rimu za 8,7 miliona evra, što bi moglo da znači da će on uskoro preći u Romu. Kavani je kupio kuću u Rimu površine 450 kvadratnih metara, sa četiri spavaće sobe, tri kupatila i teretanom. Kavani je ranije živeo u Italiji, dok je bio angažovan u Pelermu i Napoliju, pre nego što je pre dve sezone prešao u PSŽ. Urugvajski napadač je u poslednje vreme u nemilosti kod trenera PSŽ-a Lorana Blana, pošto se sa Novogodišnjih praznika vratio sa zakašnjenjem. Blan je čak rekao da će ga zbog kašnjenja kazniti suspenzijom sa dva naredna meča.

15:35 - Solnok doveo LijaBivši košarkaš Radničkog iz Kragujevca Amerikanac Majkl Li do kraja sezone nosiće dres mađarskog Solnoka, objavljeno je na sajtu ABA lige. Li je za Radnički igrao u sezoni 2010/2011 kada je u regionalnom takmičenju postizao 19,6 poena po utakmici. Krilni centar je posle toga nastupao za Donjeck i Politehniku, nekoliko timova u razvojnoj NBA ligi, dok je prvi deo ove sezone proveo u francuskom Bulonju. Solnok se trenutno nalazi na sredini tabele sa skorom 7-9 i sutra dočekuje makedonski MZT.

14:48 - Salah ne dolazi na pozajmicu u ČelsiTrener Kvins Park Rendžersa Hari Rednap izjavio je da fudbaler Čelsija Muhamed Salah neće doći na pozajmicu tokom zimskog prelaznog roka. "Naravno da bih želeo da dovedem Salaha na pozajmicu, ali on nije na raspolaganju. Mislim da ga Čelsi neće pozajmiti. On je dobar fudbaler, ali mislim da ga Čelsi neće pustiti", rekao je Rednap. Salah nije uspeo da se izbori za mesto u prvom timu Čelsija, ove sezone odigrao je samo sedam utakmica, pa su britanski mediji spekulisali da će otići na pozajmicu u jedan od premijerligaških klubova. Rednap je rekao da nije ni pomišljao da Salaha kupi od Čelsija.

14:28 - Ivanovićeva i Kerberova predale meč u dubluSrpska teniserka Ana Ivanović i Nemica Angelika Kerber predale su četvrtfinalni meč WTA turnira u Brizbejnu u konkurenciji dublova francusko - slovenačkoj kombinaciji Karolin Garsija/Katarina Srebotnika. Razlog za ovu odluku su iscrpljujući mečevi koje su Srpkinja i Nemica odigrale u singlu. Ivanovićeva je posle preokreta pobedila Estonku Kaju Kanepi (4:6, 6:4, 6:3) i izborila plasman u polufinale, dok je Kerber izgubila od Ukrajinke Eline Svitoline (4:6, 7:5, 6:3). Takmičenje u dublu završila je i Jelena Janković, koja je u paru sa Arančom Parom Santonjom iz Španije u cetvrtfinalu izgubila od holandsko-češkog para Mihaela Krajiček/Karolina Pliškova sa 6:2, 6:2. Turnir u Brizbejnu igra se za nagradni fond od milion dolara.

13:58 - Roulend: Izvinjavam se, ali samo sam štitio igračeKošarkaš Banvita Erl Roulend izvinio se zbog incidenta na utakmici Evrokupa protiv Budućnosti u Podgorici i dodao da je samo štitio saigrače. Roulend je nokautirao navijača koji je u finišu meča utrčao na parket Morače i napao gostujućeg igrača Samija Mehiju. "Pre nego što je došao do Mehije navijač je napao našeg kapitena Kita Simonsa, koji već ima problema sa leđima. Čovek uđe u teren i napadne dvojicu mojih saigrača, a mi treba da sedimo mirno. Mogao je da ima oružje i ozbiljno nas povredi. Izvinjavam se zbog tog incidenta, ali ne i moje reakcije na potez navijača", napisao je između ostalog Roulend uz sliku koju je okačio na Instagramu.

First of all, I'd like to say that I don't condone violence on or off the basketball court but we are men before we are athletes. We travel to foreign countries in the name of sport while depending on the host organizations to provide proper protection. A lot of these gyms have less security than necessary to handle the amount of fans so we are vulnerable if someone decides to attack us. We are on the road and in unfamiliar territory while dangerously outnumbered. I spend more time with my teammates than I do my natural family in America so we build bonds and become close. I don't believe any of my teammates would let something happen to another if he had the opportunity to stop it. We all hear stories about teams being attacked by "fans" and having to protect themselves. It should be known that the "fan" blindsided my roommate/team captain Keith Simmons before he got to Sammy Mejia. Keith has degenerative discs in his back. He constantly gets therapy just so he can play in the games. The attacker could've ended his career or worse if he hit him the wrong way. How are we (the players) penalized for protecting ourselves? A man runs on the court and assaults two of my teammates and we are supposed to do nothing? The "fan" could've had a weapon and seriously injured us or worse. I apologize that the event happened but not for my actions in response to the "fan." These occurrences can be stopped before they even happen. This should show the necessity of proper security. Events like this ruin the game.

A photo posted by E.J. Rowland (@euro_e_row) on Jan 1, 2015 at 3:05am PST

13:34 - Bredli Vigins osnovao svoj timBivši pobednik Tur de Fransa, Britanac Bredli Vigins pokrenuo je svoj biciklistički tim u sklopu priprema za Olimpijske igre u Rio de Žanieru 2016. "Biciklizam mi je dao sve. Želim da izgradim nešto što će inspirisati mlade. Moja poruka je - ako ja to mogu da uradim, možeš i ti", rekao je Vigins. Tim "Vigins" će raditi nezavisno od Biciklističkog saveza Velike Britanije, ali je to telo dalo podršku novom timu. "Ser Bredli je svoju prvu olimpijsku medalju osvojio u Sidneju 2000. godine i impresivno je videti kako sada, 15 godina kasnije, postavlja nove temelje sa svojim timom", rekao je predsednik Biciklističkog saveza Ijan Drejk.

13:18 - Rodrigez produžio ugovor sa VolfsburgomDefanzivac Volfsburga Rikardo Rodrigez, koji je bio na meti interesovanja nekoliko velikih klubova, produžio je ugovor sa ovim bundesligašom na još četiri godine. Dvadesetdvorogodišnji Švajcarac, koji je igrao na Mundijalu u Brazilu, u odličnoj je formi od početka sezone i pomogao je Volfsburgu da stigne do drugog mesta na tabeli. Rodrigez, koji se 2012. godine pridružio Volfsburgu iz Ciriha, važi za jednog od najboljih defanzivnih igrača u Bundesligi, sa osam postignutih golova i 16 asistencija u 87 mečeva do sada, uključujući tri pogotka ove sezone.

12:58 - Liverpul želi PjanićaFudbalski klub Liverpul zainteresovan je za igrača Rome Miralema Pjanića. Engleski klub je u potrazi za igračem koji će zameniti kapitena Stivena Džerarda, a kao "glavnu metu" za to odabrao je Pjanića. "Crveni" su spremni da za bosanskog fudbalera, koji je u Romu došao u leto 2011. godine, ponude 30 miliona evra.

Foto: AP
Foto: AP

12:42 - Galatasaraj: Snajder ne ide nigde

Potpredsednik Galatasaraja Abdurahim Albajrak izjavio je da je Vesli Snajder srećan u Turskoj i da neće preći u Juventus. Pojedini mediji su objavili da je Snajder pristao da pojača šampiona Italije. Međutim, Albajrak je istakao da neće biti transfera, osim ako neki klub plati 20 miliona evra, koliko iznosi klauzula u Snajderovom ugovoru. "Snajder je naš igrač i srećan je ovde. Biće naš igrač u drugom delu sezone. On nije na prodaju, a ako neko i želi da ga kupi, moraće da plati 20 miliona evra", naglasio je potpredsednik Galatasaraja

12:28 - Utakmice u Francuskoj počinju minutom ćutanjaSve fudbalske utakmice u Francuskoj predstojećeg vikenda počeće minutom ćutanja u znak poštovanja za 12 žrtava jučerašnjeg terorističkog napada na redakciju satiričnog časopisa "Šarli Ebdo" u Parizu, saopštila je Francuska fudbalska federacija (FFF). "Posle užasnog napada na sediste "Šarli Ebdoa", FFF je odlučila da minutom ćutanja na svim terenima u Francuskoj za vikend oda poštu nastradalima", kaže se u saopštenju FFF. FFF naglašava da je "cela francuska fudbalska porodica ujedinjena u duhu solidarnosti i da duboko saoseća i daje podršku porodicama žrtava".

12:05 - Kimeto i Kipsang na Londonskom maratonuSvetski rekorder u maratonu Kenijac Denis Kimeto učestvovaće na Londonskom maratonu 26. aprila, sapštili su organizatori te trke. Pored Kimeta, učešće je najavio i branilac titule, njegov sunarodnik Vilson Kipsang, čiji je svetski rekord oborio 2013. godine. To će biti prvo odmeravanje snaga ove dvojice kenijskih maratonaca na stazi dugoj 42,195 kilometara. Kimeto je u septembru na Berlinskom maratonu oborio svetski rekord rezultatom 2:02,57 sata, čime je za 26 sekundi popravio prethodni najbolji rezultat, koji je bio u vlasništvu Kipsanga.

11:39 - Naredne nedelje saslušanje o doping slučaju Rite DžeptoAtletski savez Kenije održaće sledećeg četvrtka saslušanje povodom doping slučaja maratonke Rite Džeptu. U današnjem saopštenju navodi se da će lekarska i anti-doping komisija Atletskog saveza Kenije obaviti saslušanje na kome će i prisustvovati Rita Džeptu, dvojica trenera i njen agent. Trostruka pobednica Bostonskog maratona i dvostruka pobednica maratona u Čikagu Džeptu je u septembru pala na doping testu. Takođe i njen B uzorak je bio pozitivan na doping krvi EPO. 11:11 - Marselo: Prljavi trikovi igrača AtletikaFudbaler Reala Marselo rekao je da su se igrači Atletika koristili prljavim trikovima u prvom meču osmine finala Kupa kralja. Atletiko je pobedio 2:0. "Atletiko je igrao dugim loptama i koristio se prljavim trikovima. Teško je preokrenuti ovaj rezultat. Počeli smo dobro, ali... Ovaj poraz nije fer, teren je bio težak, a njihova igra se svodila na duge lopte. Međutim, čeka nas još jedna utakmica i to na našem stadionu. Videćemo šta će nam trener reći, kako da se suprotstavimo takvom fudbalu", dodao je Marselo. Revanš meč je na programu 15. januara na "Santjago Bernabeu".

10:50 - Fudbaleri Srbije zadržali 38. mesto na rang listi FIFAFudbalska reprezentacija Srbije zadržala je 38. mesto na najnovijoj rang listi Međunarodne fudbalske federacije (FIFA). Na prvom bodovanju u 2015. godini skoro da nije bilo promena u odnosu na decembar, a u prvih 50 jedina izmena je mali napredak Slovenije, Severne Irske, Turske i Malija. Srbija i dalje ima 713 bodova i nalazi se iza Škotske (729) i Gane (714), a ispred Gvineje (706) i Zelenortskih ostrva (693). Od rivala u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, Portugalija je i dalje na deobi sedmog mesta sa Francuskom, Danska je 30, Albanija 58, dok je Jermenija 79. na svetu U Top pet su Nemačka, Argentina, Kolumbija, Belgija i Holandija.Rang lista FIFA: 1. (1) Nemačka 1.725 bodova2. (2) Argentina 1.5383. (3) Kolumbija 1.4504. (4) Belgija 1.4175. (5) Holandija 1.374...

10:25 - Karate na OI u Tokiju 2020?Karate će pokušati da postane deo olimpijskog programa na Igrama u Tokiju 2020. godine. Čelnici Svetske karate federacije razgovaraće sa organizatorima Igara o mogućnosti da taj sport bude ukljucen u OI 2020. MOK će novousvojenim reformama, poznatim pod nazivom "Olimpijska platforma 2020", ograničiti broj disciplina koje će moći da budu zastupljene na Igrama u Tokiju, ali ne i broj sportova, što zvaničnici Karate federacije vide kao šansu za eventualni prijem u olimpijsku porodicu. Svetska karate federacija navodi da trenutno u svetu ma više od sto miliona takmičara koji praktikuju taj sport.

09:55 - Jelena Janković bez polufinala dublaSrpska teniserka Jelena Janković i Aranča Para Santonja iz Španije nisu uspele da se plasiraju u polufinale WTA turnira u Brizbejnu, pošto su jutros u četvrtfinalu izgubile od holandsko-češkog para Mihaela Krajiček/Karolina Pliškova sa 6:2, 6:2. Jankovićeva je završila učešće u Brizbejnu, jer je u prvom kolu singla poražena od Ajle Tomljanović sa 7:6 (8:6), 6:0. Turnir u Brizbejnu igra se za nagradni fond od milion dolara.

09:38 - Krunićeva zaustavljena u četvrtfinalu ŠenženaSrpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u polufinale WTA turnira u kineskom Šenženu. Krunićeva je u četvrtfinalu poražena od treće teniserke sveta Rumunke Simone Halep 6:3, 6:3. Rumunka će u polufinalu igrati protiv domaće teniserke Saisai Ženg. Krunićeva će za plasman u četvrtfinale dobiti 60 WTA poena i 8.934 dolara. Turnir u Šenženu igra se za nagradni fond od pola miliona dolara.09:11 - Golden Stejt nadigrao IndijanuKošarkaši Golden Stejta pobedili su Indijanu 117:102 u noćašnjem derbi meču NBA lige. "Ratnike" je do 28. pobede predvodio Klej Tompson sa 40 poena, od kojih je 12 postigao u prva četiri i po minuta poslednje deonice. Tompson je iz igre pogodio 14 puta iz 25 pokušaja, pri čemu šest "trojki" iz 11 šuteva. Sa 21 košem Stefon Kari je bio drugi strelac Golden Stejta na ovom meču, ali i prvi asistent utakmice sa 15 pravovremenih dodavanja. Potencijalni srpski reprezentativac Ognjen Kuzmić, odlukom trenera, nije ulazio u igru. Na suprotnoj strani prednjačili su Solomon Hil sa 21 i Dejvid Vest sa 16 poena. U ostalim noćašnjim utakmicama postignuti su sledeći rezultati: Šarlot - Nju Orleans 98:94, Klivlend - Hjuston 93:105, Filadelfija - Milvoki 77:97, Vašington - Njujork 101:91, Atlanta - Memfis 96:88, Bruklin - Boston 81:89, Čikago - Juta 77:97, Dalas - Detroit 95:108, Denver - Orlando 93:90, Minesota - Finiks 111:113, Sakramento - Oklahoma 104:83 i LA Klipers - LA Lejkers 114:89.

http://www.youtube.com/watch?v=RaIG2sAXP08
http://www.youtube.com/watch?v=gfGW2D6R080
08:53 - Anćeloti: Ronaldo je bio umoran Atletiko je pobedio 2:0, a Ronaldo je ušao u igru u 63. minutu.
Foto: Reuters
Foto: Reuters

08:30 - Materaci: Italijanski fudbal je korumpiranBivši italijanski reprezentativac Marko Materaci izjavio je da fudbal u njegovoj domovini korumpiran. On je istakao da je Bundesliga trenutno mnogo bolje mesto od italijanske Serije A. Materaci je trenutno u indijskom Čenaju gde u isto vreme obavlja funkciju trenera i igrača. "Naravno, želim da budem trener u Bundesligi. Italijanski fudbal je korumpiran. Osim stadiona Juventusa, ostali stadioni su prazni, ima nasilja, a u Nemačkoj je drugačije. Postoje zabrane za one koji prave probleme, što u Italiji nije slučaj. Bundesliga je uz Primeru i Premijer ligu, to su top lige u evropi", rekao je Materaci.08:00 - PREGLED SPORTSKIH DOGAĐAJA KOJI SU OBELEŽILI PRETHODNI DAN MOŽETE VIDETI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track