CRVENO-BELI UPALILI MOTORE NA MINUS 5: Fudbaleri Zvezde se okupili u Beogradu
Foto: Crvenazvezdafk.com

Počele pripreme bez bivšeg kapitena Nikole Mijailovića

CRVENO-BELI UPALILI MOTORE NA MINUS 5: Fudbaleri Zvezde se okupili u Beogradu

Fudbal -
Treneru Nenadu Lalatoviću odazvalo se 35 igrača, među kojima su zimska pojačanja Aleksandar Luković, Dušan Anđelković, Saša Stojanović i Džošua Parker

BEOGRAD - Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se danas u Beogradu pred početak priprema za prolećni deo sezone u Super ligi Srbije u kojem će pokušati da nadoknade šest poena zaostatka za Partizanom i da odbrane titulu.

Treneru Nenadu Lalatoviću odazvalo se 35 igrača, među kojima su zimska pojačanja Aleksandar Luković, Dušan Anđelković, Saša Stojanović i Džošua Parker. Na stadionu "Rajko Mitić" pojavilo se i šestorica igrača koji su u jesenjem delu sezone bili na pozajmicama.

Na stadionu se nije pojavio suspendovani, bivši kapiten Nikola Mijailović, kao i Đorđe Rakić, Nejc Pečnik i Goran Gogić koji su napustili klub. Lalatoviću su se odazvali i Darko Lazović, Aleksandar Kovačević i Darko Lazić koji bi u narednom periodu trebalo da, kako je najavljeno, budu prodati. Fudbaleri Crvene zvezde će u Beogradu boraviti do 18. januara, kada će otići na desetodnevne priopreme u Sloveniju, a potom će od 1. do 15. februara boraviti u Antaliji, u Turskoj. Zvezda je jesenji deo domaćeg šampionata završila na drugom mestu na tabeli sa 32 boda, šest manje od prvoplasiranog Partizana. Prolećni deo Super lige Srbije počinje 21. februara, a crveno-beli u 16. kolu gostuje Radničkom iz Niša.

Foto: crvenazvezdafk.com
Foto: crvenazvezdafk.com

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da nije srećan što će imati potpuno nov tim u prolećnom delu Super lige Srbije, ali je istakao da će učiniti sve da dobro spremi ekipu. "Isto kao i prošle sezone, nov tim, to ne može da bude lako nijednom treneru. Ali, ne želim da kukam. Nadam se uspešnijoj polusezoni", rekao je Lalatović.Lalatović je kazao da su Parkera Zvezdi preporučili Marko Elsner i Zlatko Zahović. "Oni su rekli sve najlepše o njemu i verujem da će biti dobro pojačanje za Zvezdu", kazao je Lalatović i dodao da se nada će u redove crveno-belih stići i Rade Krunić i Fuad Gbolahan Salami. "Potrebno je da se što bolje uigramo. Neće biti lako pobediti u svih 15 utakmica, to ne mogu da obećam, ali je najbitnije da se spremimo i budemo bolji nego jesenas", rekao je Lalatović. On je naveo i da će Darko Lazović, kome ističe ugovor na leto, ostati u Zvezdi i u prolećnom delu Super lige Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track