MITROVIĆ PONOVO U CRNO-BELOM: Svonsi želi napadača Anderlehta?
Foto: Reuters

Srbin se seli na Ostrvo

MITROVIĆ PONOVO U CRNO-BELOM: Svonsi želi napadača Anderlehta?

Fudbal -
Mitrović je u avgustu 2013. došao u Anderleht iz Partizana za skoro pet miliona evra. On je ove sezone na 28 utakmica postigao 14 golova

SVONSI - Čelnici engleskog premijerligaša Svonsija zainteresovani su za napadača Anderlehta i srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića.Pojedini mediji na Ostrvu su preneli da Svonsi želi u zimskom prelaznom roku da angažuje napadača, a prvi na listi želja je srpski reprezentativac koji je u odličnoj formi. Menadžer kluba Geri Monk je zatražio od rukovodstva kluba da angažuju Mitrovića, koji bi pomogao Svonsiju u nastavku sezone u Premijer ligi. Svonsi se posle 20. kola nalazi na devetom mestu na tabeli sa 29 bodova.Mitrović bi u Svonsiju trebalo da zameni Vilfreda Bonija, koji će najverovatnije preći u Mančester siti. Velški klub navodno nije negirao mogućnost transfera, ali je poručio da mu je u ovom trenutku važnije da angažuje levog beka.

Mitrović je u avgustu 2013. došao u Anderleht iz Partizana za skoro pet miliona evra. On je ove sezone na 28 utakmica postigao 14 golova.

Zanimljivo je istaći da je jedna garnitura dresova Svonsija crno-bela, kao što je nekada Mitrović nosio dok je igrao u klubu iz Humske.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track