PARKER HVALI CRVENO-BELE: Dokazaću da imam kvalitet za Zvezdu
Foto: Crvenazvezdafk.com

Novo pojačanje stiglo u beogradski klub

PARKER HVALI CRVENO-BELE: Dokazaću da imam kvalitet za Zvezdu

Fudbal -
Parker ima 24 godine, igra na poziciji napadača i nosiće dres sa brojem 23

BEOGRAD - Fudbalski reprezentativac Antigve i Barbude Džošua Parker potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i poručio da će dokazati da ima kvalitet za crveno-beli dres.

Parker ima 24 godine, igra na poziciji napadača i nosiće dres sa brojem 23.

"Srećan sam i zadovoljan što sam došao u Crvenu zvezdu. Pregovori su bili dugi, ali drago mi je što se na kraju sve završilo. Došao sam da osvojim titulu, a cilj mi je da se što brže ukopim u tim", rekao je Parker.

On je u Zvezdu došao iz slovenačkog Domžala, a prethodno je nastupao za Kvins Park Rendžers, Nortampton, Vikomb, Oldam, Dagenhem i Oksford Junajted.

Parker je istakao da ne očekuje da se odmah izbori za mesto u startnoj postavi, već da na početku želi što bolje da se upozna sa novim saigračima.

Na pitanje novinara zašto je tek prošle godine postigao prvi gol u profesionalnoj karijeri Parker je rekao:

"Na početku karijere igrao sam desnog beka, iako sam u omladinskoj školi bio napadač. Nisam hteo da biram mesto u timu kako bih igrao na najvišem nivou. Često sam menjao pozicije, ali sam došao u Sloveniju kako bih dokazao da sam napadač. Opovrgnuću sve sumnje i dokazati da imam kvalitet", poručio je Parker.

Parker je naglasio da je sam doneo odluku o dolasku u Crvenu zvezdu, jer su crveno-beli veliki klub.

"Nisam nikoga pitao za savet, jer klupska istorija sama govori. Ljudi oko mene će imati svoje mišljenje, ali moje je najbitnije. Dolazak u Zvezdu mi je potreban u karijeri", rekao je Parker.

Parker je peto pojačanje Zvezde u zimskom prelaznom roku. Pre njega tim Nenada Lalatovića pojačali su Miloš Cvetković, Aleksandar Luković, Dušan Anđelković i Saša Stojanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track