SAVO PAVIĆEVIĆ: Lepo mi je u Zvezdi, drago mi je što ostajem
Foto: FKCZ

SAVO PAVIĆEVIĆ: Lepo mi je u Zvezdi, drago mi je što ostajem

Fudbal -
Radi se žestoko, kao i uvek, i svesni smo da tako mora i pristup svakom treningu je maksimalan, kaže fudbaler Zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su sa planom rada predviđenim za prvu fazu priprema za prolećnu polusezonu. U kompletnom sastavu, po lepom vremenu na slovenačkom primorju, izabranici trenera Nenada Lalatovića su od 10 časova trenirali u sportskom centru Bonjifika.

Akcenat je ponovo bio na radu bez lopte, pa su Lazović i drugovi i danas istrčavali deonice. Po odvojenom programu trenirali su jedino Marko Petković i Novak Martinović. Poslepodnevni trening zakazan je za 17 časova, kada se očekuje i hladnije vreme.

Od dolaska u klub januara prethodne godine, Savo Pavićević nije propustio niti jednu utakmicu u dresu Crvene zvezde, što samo pokazuje koliko je bitan igrač za ekipu. Pavićeviću su ovo treće pripreme sa Zvezdom, i svakako je jedan od pozvanijih da priča o radu i treninzima.- Kao i na prethodnim pripremama, naši domaćini iz kompanije "Terme Čatež" su se potrudili da nam obezbede maksimalne uslove za trening i opuštanje. Sve je na veoma visokom nivou, i na nama je samo da vredno treniramo kako bismo se spremili za nastavak prvenstva. Radi se žestoko, kao i uvek, i svesni smo da tako mora i pristup svakom treningu je maksimalan.

Savo Pavićević će ostati lider Zvezdine odbrane, iako je postojala mogućnost da u zimskom prelaznom roku napusti ekipu.

- Meni je u Zvezdi lepo, dobro se osećam i drago mi je što ću i dalje nositi crveno-beli dres. Trudiću se da, kao i uvek, svojim iskustvom pomognem ekipi u pohodu na naše ciljeve, a oni su poznati. Nadam se da ćemo svi zdravi završiti pripreme, a onda u prvenstvu učiniti sve što je u našoj moći da zabeležimo što više pobeda - priželjkuje Pavićević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track