ISTINA O SRPSKOM ZETU: Švajnštajgera od pića odvikla Angela Merkel!
Foto: Profimedia

Kako je Anin dečko postao ljubimac nacije

ISTINA O SRPSKOM ZETU: Švajnštajgera od pića odvikla Angela Merkel!

Fudbal -
Kapiten Nemačke u prošlosti je često pravio skandale, sve dok ga na EP 2008. nije izribala kancelarka Angela Merkel

Dečko Ane Ivanović je ljubimac nacije, ali je, zapravo, Bastijan Švajnštajger nekoliko puta hteo da digne ruke od fudbala kako bi se u društvu devojaka provodio na tehno žurkama, uživao u pijančenju i marihuani, a od potpune propasti spasla ga je nemačka kancelarka Angela Merkel.Srpska teniserka je izgleda konačno našla svog princa na belom konju, ali da se par upoznao nekoliko godina ranije, Ana bi imala mnogo problema da obuzda buntovnog Nemca. Švajnštajger je sa 14 godina stigao u mlađe kategorije Bajerna, ali njegovo prilagođavanje na život fudbalera nije išlo lako.

Dovela ga u red... Švajnštajger i Merkelova
Dovela ga u red... Švajnštajger i Merkelova

Bežao iz karantinaBastijan je kao član rezervnog tima Bavaraca često bežao iz karantina, a jednom je čak i provalio sigurnosni sistem i otišao u provod s devojkom. Možda se za ovaj incident ne bi saznalo da ga policija nije uhapsila zbog vožnje u pijanom stanju pri brzini od 200 km/h, i to u četiri sata ujutru.- Bio je divlji tinejdžer, buntovnik. U to vreme bio je jedan od najvećih talenata, ali je punio stranice tabloida skandalima. Verovatno ni njemu nije jasno kako je uspeo da ostane na zemlji i ne upropasti karijeru - kazao je Herman Gerland, bivši trener rezervnog tima Bajerna.Tehno žurkeŠvajnštajger je toliko voleo tehno žurke da je u jednom momentu hteo da ostavi fudbal i započne karijeru di-džeja.Posle dve godine mirovanja, Švajnštajger je ponovo počeo da pravi gluposti na EP 2008, zbog kojih je bio nespreman, pa je u prvom meču dobio žuti karton tek što je ušao u igru. U narednom duelu protiv Hrvatske zaradio je isključenje i suspenziju, pa se u njegovu karijeru umešala kancelarka Nemačke Angela Merkel.- Ušla je u svlačionicu pre meča s Portugalom i počela da mi drži lekcije. Rekla mi je da se trgnem i prestanem da pravim gluposti. Bio sam šokiran - ispričao je Bastijan.Na tom meču je zabeležio gol i asistenciju, a zatim je u polufinalu učinio isto i odveo Nemce u finale.

Izbor devojkeANA, ČUVAJ SE MAME MONIKEO Bastijanu Švajnštajgeru nemački mediji pisali su da je veoma vezan za majku Moniku, kao i da je njeno mišljenju ključno pri izboru devojke. Monika se ceo život mešala u njegove odluke. To je nekad bilo pozitivno, ali sad, kad je već svoj čovek, potpuno je besmisleno. Znam da čak ni devojku ne može da odabere bez Monikinog pristanka - rekao je svojevremeno porodični prijatelj Švajnštajgerovih.

Mlad i lud / Svi Švajnijevi skandali- Provalio šifru sigurnosnog sistema u karantinu da bi se video s devojkom- Pijan vozio automobil 200 km/h u četiri ujutru- Hteo da ostavi fudbal i postane di-džej

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track