ĐANIJA ĆURČIĆA NE ZANIMA FUDBAL: Radim sa metalima, družim se s milijarderima...
Foto: Fonet

Legenda Grobara i Partizana posle pet godina bio u Beogradu

ĐANIJA ĆURČIĆA NE ZANIMA FUDBAL: Radim sa metalima, družim se s milijarderima...

Fudbal -
Ćurčić (42) je u karijeri nastupao za OFK Beograd, Partizan, Bolton, Aston Vilu, Kristal Palas, Metrostars i Madervel gde je 2000. i završio igračku karijeru

BEOGRAD - Bivši igrač Partizana Saša Đani Ćurčić izjavio je da ne prati dešavanja u fudbalu, ali je dodao da sada radi sa plemenitim metalima. "Inkognito sam, poluživ. Pet godina već živim u Londonu, ne znam ništa, ne pratim ništa, "skinuo" sam se s fudbala. Nisam tabloidan tip. Od kako sam sa njima raskrstio podigao sam se, skočio gore i uspeo", rekao je ljubimac navijača Partizan i dodaje da se posvetio biznisu."Radio sam u Mančester sitiju godinu dana, nisam bio trener, samo koordinator. Ja sam čovek ideja, vizionar neću da gušim svoj raskošni talenat na terenu. Sa decom više neću nikada da radim. Našao sam sebe u biznisu, pre tri, četiri godine sam se školovao za biznis menadžment. Nisam znao šta da radim, pa sam završio fakultet za plemenite metale. Otvorio sam kompaniju, imam dobre kontakte i guram, dobro ide", naveo je ćURČIĆ za "Večernje novosti".On je boravio u Beogradu posle pet godina na poziv sportskog direktora Partizana Dragana Ćirića."Ćira je najbolji čovek kojeg poznajem i najbolji fudbaler sa kojim sam igrao. Razgovarali smo o mogućnosti da mu pomognem, da iskoristim svoje veze u Mančester sitiju. Video sam se i sa Tumbom, eto bio sam na stadionu posle baš dugo vremena, ne znam ni sam koliko je prošlo. Sada treba da mu se pomogne, lako je otići kada je teško. Sreo sam se i sa Žarkom Zečevićem. Nije me prepoznao iz prve, valjda sam se malo ugojio. Ma super je Zeka, nije on nikada ni odlazio, a to gde se on vraćao ili nije ne znam, što se mene tiče nije nigde išao. Šteta što sa Nenadom Bjekovićem nije u dobrim odnosima, ja bih najviše voleo da se izmire i uradiću sve da tako bude. Moram eto i Nenada da vraćam, to njihovo pomirenje bi mi bilo veliko zadovoljstvo. Veliki ljudi praštaju, valjda shvataju to", rekao je Ćurčić.

Legenda crno-belih kaže da sada vodi miran život van skandala. "Smirio sam se skroz. Živim pored stadiona Čelsija, družim se sa Matićem i Banetom Ivanovićem, kao i sa ljudima iz biznisa. Izlazim na večere sa milionerima i milijarderima, to je sada moj život", rekao je Ćurčić.Nekadašnji igrač Partizana je istakao da nije bio u dobrim odnosima sa bivšom upravom Partizana."Nisam bio protiv Totenhema na utakmici u Londonu, nisam hteo da se poistovećujem sa tom dripačkom gardom, koju bi trebalo krivično goniti. Da sam predsednik Partizana, sada bivšeg prvog čoveka Dragana Đurića bih krivično gonio. Šta sad, ostaviš minus 20-30 miliona i ideš u Medulin. U Londonu bi takve čekala teška robija. Ostavio je klub u minusu iz kojeg se ni Stouk ne bi iščupao. Šta ću ja u Partizanu, imam britansku penziju koja je maltene deset puta veća od direktora "Telekoma". Otišao sam u normalnu zemlju, sve imam, sve sam dobio i uživam u životu. Smirio sam se, nema me nigde, ne zovem nikog, nemam nikakav stres i ne nedostaje mi ništa, posebno ne slava i razna cimanja. Presekao sam to", zaključio je Ćurčić.Ćurčić (42) je u karijeri nastupao za OFK Beograd, Partizan, Bolton, Aston Vilu, Kristal Palas, Metrostars i Madervel gde je 2000. i završio igračku karijeru. Za reprezentaciju naše zemlje odigrao je 14 utakmica i postigao jedan gol.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track