(VIDEO) RADILE I ŠIPKE: Peruanci isprebijali bivšeg igrača Zvezde

Kopa Libertadores: Neredi u Južnoj Americi

(VIDEO) RADILE I ŠIPKE: Peruanci isprebijali bivšeg igrača Zvezde

Fudbal -
Defanzivac Migel Arauho, koji je donedavno igrao na Marakani, završio u bolnici nakon sukoba s nezadovoljnim navijačima peruanske Alijanse
1 / 2

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, sad igrač peruanske Alijanse Migel Arauho završio je u bolnici sa još trojicom saigrača nakon napada takozvanih navijača.Sve je počelo nakon poraza Alijanse (4:0) od argentinskog Urakana u kvalifikacijama za Kopa Libertadores. Pristalicama kluba iz Perua nije se svidela igra ekipe za koju navijaju, pa su na parkingu sačekali fudbalere i rekli im šta misle o izdanju s terena.

Upravo je Arauho bio jedan od najprozivanijih, pa je, umesto da se skloni, ošamario jednog navijača. To je bio znak da tokom treninga dan kasnije naoružani huligani, preko parkinga i tribina, upadnu na teren i prebiju fudbalere.

Prošli mu mirni beogradski dani... Migel Arauho
Prošli mu mirni beogradski dani... Migel Arauho

Bilo je i pretnji vatrenim oružjem, sevali su šamari, šutiranje, radile su i šipke, a jednom igraču istrgnuta je minđuša iz uha. Pored Arauha, povređeni su Viktor Kidron, Gabrijel Kosta i Kristijan Kueva. Odmah posle ovog incidenta, trener Alijanse, jednog od dva najpopularnija kluba u Peruu, podneo je ostavku, a Arauho je uz izvinjenje zbog ponašanja poručio:Mi, ipak, moramo da budemo uzor mlađim naraštajima.

http://www.youtube.com/watch?v=XYrx9ZkaSR4

Afrički kup nacijaPOLICIJA HELIKOPTERIMA EVAKUISALA NAVIJAČE GANENavijači Ekvatorijalne Gvineje, domaćina Kupa Afričkih nacija, nezadovoljni rezultatom polufinalne utakmice sa Ganom (0:3), napali su navijače „crnih zvezda“, pa su gosti spas pronašli bežeći s tribina na teren. Policija je helikopterima i suzavcem rasterivala pristalice domaće ekipe, a morali su da kontrolišu i okolinu stadiona jer razularena masa nije htela da se povuče pre obračuna s navijačima Gane.Epilog je da će susret za treće mesto biti odigran bez publike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track