NI DRAGAN BJELOGRLIĆ NE POMAŽE PARTIZANU: Bog te video, ponovo kiks

Loši rezultati

NI DRAGAN BJELOGRLIĆ NE POMAŽE PARTIZANU: Bog te video, ponovo kiks

Fudbal -
Bez pobede u Antaliji Poznati glumac i režiser, član UO crno-belih, nervirao se zbog poraza od Sarajeva (0:1) i remija sa Anžijem (2:2) na pripremama u Turskoj
1 / 2

Šampion jesenjeg dela Superlige juče je remizirao sa Anžijem (2:2), a preksinoć poražen od Sarajeva (0:1) u prijateljskim utakmicama u Antaliji.Svedoci novih kikseva crno-belih bili su sportski direktor Dragan Ćirić i član UO Dragan Bjelogrić, koji su se nervirali zbog slabih igara Partizana na pripremama u Turskoj!

I Sarajevo bolje od njih... Fudbaleri Partizana
I Sarajevo bolje od njih... Fudbaleri Partizana

Poznati glumac i režiser kultnog filma o stvaranju fudbala u Srbiji „Montevideo, bog te video“ razočarao se čim je doputovao na tursku rivijeru. Bjelogrlić je stigao u Belek kao član UO Partizana, ali njegova podrška nije pomogla igračima da konačno ostvare pobedu tokom priprema za nastavak sezone.

U društvu Bjelogrlića i Ćirića bio je i Ljubiša Tumbaković, koji je sa aut-linije bezuspešno pokušavao da instrukcijama spreči najgore. Partizan je prvu pripremnu utakmicu odigrao 23. januara protiv moskovskog Dinama i doživeo katastrofu rezultatom 4:1, da bi četiri dana kasnije jedva uspeli da izvuku remi sa Cirihom 2:2. Usledio je debakl od bečke Austrije 4:1, a onda i poraz od Sarajeva 0:1 i remi sa Anžijem 2:2.

PrelomioLAZOVIĆ U TJENĐIN TEDINapadač Partizana Danko Lazović definitivno je prelomio i odlučio da po treći put u karijeri napusti Humsku, a ovog puta karijeru će nastaviti u klubu Tjenđin Teda!Centarfor „orlova“ jedan je od najboljih fudbalera Partizana u prvom delu sezone i među najzaslužnijima za prednost od šest bodova u odnosu na Crvenu zvezdu. Posle niza spekulacija i ponuda, od kojih su se neke izjalovile u poslednjem momentu, Lazović se na kraju odlučio za kineskog superligaša, koji sa klupe vodi Holanđanin Ari Han.Lazović je tokom karijere nosio dres Rostova, Zenita, PSV, Vitesea, Leverkuzena...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track