NEMANJA MATIĆ: Sedam bodova nije mnogo
Foto: Čelsi

SRBIN SPUŠTA LOPTU PRED NASTAVAK PREMIJER LIGE

NEMANJA MATIĆ: Sedam bodova nije mnogo

Fudbal -
Fudbaler Čelsija traži od saigrača da ostanu na zemlji kako bi stigli do titule

LONDON - Srpski fudbalski reprezentativac, igrač Čelsija Nemanja Matić pozvao je saigrače na oprez u nastavku sezone u Premijer ligi. Londonski plavci imaju sedam bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca, Mančester siti, a srpski vezista naglašava da bodovna razlika ne sme da uljuljka nikoga na Stamford Bridžu.

foto:reuters
foto:reuters

Nemanja igra prvu sezone od početka u Čelsiju i to mu daje dodatni motiv u bobri za trofej u Premijer ligi."Drugačije je kada ste u timu od prve utakmice u sezoni i zaista bih se specijalno osećao kada bismo stigli do trofeja. Ipak, pred nama je mnogo utakmica do kraja šampionata i samo sedam bodova prednosti. Mančester siti je veoma dobra ekipa, nema sumnje da će se boriti do kraja. Videćemo kako će se trka završiti", kaže Matić.

foto:profimedia
foto:profimedia

Pred izabranicima Žozea Murinja je utakmica sa Evertonom u sredu, a gostujuća ekipa je u prethodnom kolu protiv Liverpula pokazala da ume da "parkira autobus" pred golmanom i strpljivo ide na osvajanje jednog boda. Matić smatra da trijumf u duelu sa ekipom iz Liverpula ne sme biti doveden u pitanje:

"Igramo kod kuće i moramo da pobedimo! Znamo da neće biti lako, ali ako hoćemo titulu moramo da pobeđujemo. Everton nije tim kome ćeš dati šest golova, ali nama je dovoljna pobeda i sa 1:0 jer nam donosi tri boda", istakao je Matić.

(G. F.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track