Dejan Anđus odgovorio Nikoli Mijailoviću: Kakve ja imam veze sa Terzićem?
Foto: Dragan Kadić

Replika na pismo

Dejan Anđus odgovorio Nikoli Mijailoviću: Kakve ja imam veze sa Terzićem?

Fudbal -
Terzić nije došao u moju emisiju, i ja sam ga zbog toga napljuvao, što je videla cela javnost, stoji u pismu poznatog novinara

Poznati novinar Dejan Anđus odgovorio je na novo, četvrto po redu pismo anonimnog fudbalera Crvene zvezde, u kojem je spomenut u negativnom kontekstu.

U ranijim pismima prva slova u pasusima davala su reči "Nikola Džoni", pa u javnosti prevladava mišljenje da se radi o Nikoli Mijailoviću, doskorašnjem kapitenu kluba iz Ljutice Bogdana.

"Zašto Mijailović ne proziva one koji su Terzu doveli? Osim nebitnog Toze on druge ne kritikuje. Dalje, ko to meni daje 500 evra za dolazak u emisiju? Ko to meni šta tu plaća? Ostalo je tačno vezano za moja poznanstva, a kakve to veze sada ima? To je poenta. Pa, Terzić nije došao u moju emisiju, i ja sam ga zbog toga napljuvao, što je videla cela javnost. Mijailović od svih Terzinih drugara i mentora (njih je sakrio) mene tu uvezao. Ne razumem! Posebno naglašavam da je Mijailović imao zasluga za osvajanje titule, kao ja za odlazak na Mesec. Ako je to uopšte on smislio. Terza i ja niti se družimo, niti sarađujemo. U pismu se uvezujemo Terza i ja, a njegove prijatelje i saradnike ne proziva u tom pamfletu taj autor. Ništa mi tu nije jasno, u tom besmislu i nelogičnostima. I, kakve ja veze imam, pa čak i Crvena zvezda, sa sukobom, ako on i postoji, između Terze i Ace Bulića. Osim, ako Bulić ili bilo ko, ne stavlja moje ime tu, da bi se pomoglo Čoviću ili takvom nekom."

U pismu, koje je u toku dana prispelo na adrese redakcija, a u kojem prva slova pasusa čine reči "Alibi Terza", navedeno je sledeće:

"Za vršljanje po srpskom fudbalu i pravljenje „operacija" „Dr" mora da ima i asistente. Jedan njegov medijski pomagač, koji samo prividno seče granu na kojoj sedi, je "doktor spinovanja i novinarskog (ne)morala", u gradu poznat kao prijatelj milionera, "važnih igrača" i državnih operativaca. U narodu je poznat kao Dejan Anđus, a evo javno mu se izvinjavam što sam mu izbacio ljubičastu novčanicu iz džepa (500 evra) i evo nudim mu 600 evrića da me pozove u „kabinetsku emisiju" da porazgovaramo. Za gospodina, koji ima sličnu frizuru kao „doca" iz igračkih dana, imam mnogo pitanja, ali nisam siguran da on ima odgovore."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track