SRPSKI FUDBALER PRIZNAO: Drhtao sam pred Mesijem
Foto: AP

Sećanja

SRPSKI FUDBALER PRIZNAO: Drhtao sam pred Mesijem

Fudbal -
Bio sam toliko nervozan da su mi se dlanovi znojili, a telo drhtalo, rekao je defanzivac Viljareala

Fudbaler Viljareala Antonio Rukavina priznao je da je drhtao pre prvog meča protiv najboljeg igrača Barselone Lionela Mesija.

Rukavina je u najavi meča sa Viljarealom u Kupu kralja otkrio nekoliko interesantnih činjenica.Barselona će u prvoj utakmici polufinala Kupa kralja ugostiti ’Žutu podmornicu’ na Kamp Nou.

„Nervozan? Bio sam jedino pre prve utakmice protiv Mesija i Real Madrida. Bio sam toliko nervozan da su mi se dlanovi znojili, a telo drhtalo. Od tada je svaki meč samo novi poseban izazov za mene“, rekao je Rukavina.

Iako svi očekuju trijumf ’Blaugrane’ desni bek Srbije veruje da njegov tim može do iznenađenja.

„Kladionice, navijači, mediji, stručnjaci – svi oni kažu da će Barselona pobediti, svi sem nas“, dodao je 31-godišnji defanzivac.

Dve ekipe sastale su se pre nedelju i po dana u ligi kada su Katalonci u ludoj utakmici slavili sa 3:2, iako je Viljareal dva puta vodio i odlično pretio iz kontranapada.

„Svoju šansu vidimo u revanšu i danas čak možemo izgubiti sa golom razlike. Prošle godine Barselona nas je pobedila dvaput, ali nije im bilo lako. Naš stil igre im ne odgovara i ja nisam jedini koji tako misli. Kada god igramo sa njima uvek smo blizu i možda baš danas budemo nagrađeni za sve prethodne mečeve“, naveo je srpski reprezentativac.

Međutim, i pored želje za pobedom, gostujuća ekipa ne sme previše da se otvori.

„Naravno da ih ne možete napasti, videli ste šta se desilo sa Atletik Bilbaom u nedelju. Potrebno je samo da budemo strpljivi, moramo da se dobro branimo i kažnjavamo ih iz kontranapada. Barselona je veoma opasna na ’Nou Kampu’ na kojem je teren veliki kao aerodromska pista, ali u gostima nisu toliko dominantni“, zaključio je Rukavina.

Kurir sport / Goal.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track