POBEDA U 90. MINUTU: Zvezda bolja od Mordovije uz gol Jovanovića

Prirpreme

POBEDA U 90. MINUTU: Zvezda bolja od Mordovije uz gol Jovanovića

Fudbal -
Peh predstavlja povreda Saše Stojanovića, veziste koji je u zimskom prelaznom roku pojačao tim.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Mordoviju sa 1:0 golom Vukašina Jovanovića, a peh predstavlja povreda Saše Stojanovića, veziste koji je u zimskom prelaznom roku pojačao tim.

Novajliju je zamenio Miloš Bosančić, a ovo nije prva povreda u timu trenera Nenada Lalatovića, pošto je Aleksandar Luković praktično završio sezonu zbog udarca u Ahilovu tetivu jer je povreda ipak teže prirode.

Kapitensku traku je umesto Lukovića stavio Darko Lazović, uz kog su starteri bili još Rajković, Cvetković, Pavićević, Lazić, Anđelković, Kovačević, Stojanović, Savićević, Gavrić i Parker. U prvih 45 minuta nije bilo golova, već samo nekonkretnih završnica napada na obe strane, da bi u nastavku šansu dobili Miloš Stojanović, Jovanović, Mbođ, Đorđević, Grujić, Ristić, Avramovski, Katai i Jović.

Bosančić je ranije otišao sa terena, pošto je Salami dobio šansu u 58. minutu, Katai je ipak najviše pretio, a malo je nedostajalo da se mreža zatrese i na drugoj strani, pošto je igrač Mordovije pogodio prečku. Nije bilo mnogo uzbuđenja do završnice, ali je Zvezda ipak došla do pobede, pošto je u 90. minutu mladi štoper Jovanović bio najviši u gužvi posle kornera koji je dobro izveo Katai.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track