(VIDEO) KAŽU DA JE LJUDOŽDER: Englezi uporedili Baneta sa Suarezom, tvrde da je ugrizao Mekartnija?!
Foto: Reuters

Ostrvljani osuli paljbu po Srbinu

(VIDEO) KAŽU DA JE LJUDOŽDER: Englezi uporedili Baneta sa Suarezom, tvrde da je ugrizao Mekartnija?!

Fudbal -
Ivanović je u finišu meča učestvovao u incidentu sa igračima Evertona, a u jednom trenutku pokušao je glavom da udari glavom fudbalera gostiju Džejmsa Mekartnija

LONDON - Engleski mediji osuli su paljbu po fudbaleru Čelsija i kapitenu srpske reprezentacije Branislavu Ivanoviću posle meča sa Evertonom u 25. kolu Premijer lige.Ivanović je u finišu meča učestvovao u incidentu sa igračima Evertona, a u jednom trenutku pokušao je glavom da udari glavom fudbalera gostiju Džejmsa Mekartnija.Međutim, pojedini mediji i igrači Evertona tvrde da je Ivanović ujeo Mekartnija. Neki mediji navode da je čak i sam Mekartni izjavio da ga je Srbin ujeo, dok iz Čelsija stižu suprotne informacije.Engleski mediji se tu ne zaustavljaju već ponavljaju da je Ivanović ujeo Mekartnija kada je na igrača Evertona krenuo glavom, dok neki tvrde da je Srbin pokušao da ugrize rivala, ali da je u poslednjem trenutku odustao.Na snimku se vidi da je Ivanović krenuo glavom na rivala, ali ne i ujed. Fudbaler Čelsija je prošao bez kazne, ali je sigurno da će biti naknadno kažnjen.

Ivanovića je pre skoro dve godine na utakmici između Čelsija i Liverpula (2:2) ujeo tadašnji fudbaler "Redsa" Luis Suarez.

http://www.youtube.com/watch?v=GopdzPxE2gk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track