ZVEZDA BEZ SUSPENZIJE Klub može da registruje igrače i takmiči se
Foto: Www.crvenazvezdafk.com

Isplatili dužnike

ZVEZDA BEZ SUSPENZIJE Klub može da registruje igrače i takmiči se

Fudbal -
Crveno-beli isplatili bivše fudbalere, Rad i Jagodina pristali na reprogram dugova

Rukovodstvo Crvene zvezde pronašlo je sredstva da poslednjeg dana roka skine suspenziju Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije i ukine zabranu registracije sedmorice pojačanja.

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić, predsednik Svetozar Mijailović i ostali čelnici uspeli su da isplate dužnike, a sa nekima su postigli dogovor o reprogramu. Klub je ukupno dugovao oko 120.00 evra.

Crvena zvezda je tim činom stekla pravo da registruje zimska pojačanja, pa će u prolećnom delu Superlige bez problema moći da zaigraju Dušan Anđelković, Miloš Cvetković, Saša Stojanović, Džošua Parker, Fuad Salami i Petar Orlandić.

Trener Nenad Lalatović koji se nalazi sa ekipom u Antaliji je odahnuo posle dobrih vesti iz Beograda.Prethodne nedelje crveno-beli su isplatili Poljaka Gžegoža Bronovickog i klub iz Gane Asante Kotoko za napadača Natanijela Asamou.

Zvezdan Terzic i Svetozar Mijailovic prebrodili prvu prepreku
Zvezdan Terzic i Svetozar Mijailovic prebrodili prvu prepreku

"Radili smo jedan po jedan slučaj. Na našu sreću uspeli smo sve da završimo. Sada nas očekuje bitka do 31. marta za UEFA licencu, za koju moramo da obezbedimo 11,8 miliona evra - kazao je Zvezdan Terzić za Kurir.

Kako bi suspenzija bila ukinuta bilo je potrebno isplatiti bivšeg trenera Dragana Mladenovića (13.500 evra), zatim Aleksandra Jevtića (7.000), Ljubu Nenadića (52.000), Miloša Vesića (48.000) i Bojana Pavlovića (5.000). Takođe, napravljen je dogovor sa rukovodstvima Rada i Jagodine o reprogramu dugova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track