Bivši fudbaleri Zvezde podržali Darka Lazovića
Foto: Saša Pavlić

Čačanin glavna tema među kolegama

Bivši fudbaleri Zvezde podržali Darka Lazovića

Fudbal -
Slavko Perović, Andrija Kaluđerović i Vujadin Savić poručili nekadašnjem kapitenu crveno-belih da ne popusti pred ultimatumom

Bivši fudbaleri Crvene zvezde podržali su Darka Lazovića (24), koji je pre nekoliko dana došao u sukob s generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem.Slavko Perović, Andrija Kaluđerović i Vujadin Savić pružili su podršku nekadašnjem kapitenu, koji je od kluba dobio ultimatum da pristane na smanjenje plate jer će u protivnom biti izbačen iz prvog tima.SolidarnostPodršku je pokrenuo Slavko Perović (25), Zvezdino dete i fudbaler koji se nije na najlepši mogući način oprostio od voljenog kluba. Perović je najmlađi debitant u istoriji našeg fudbalskog takmičenja jer je za Obilić zaigrao sa 15 godina i deset meseci. Buru u javnosti digao je kad je Zvezdu nazvao filijalom Flamenga, optuživši rukovodstvo Vladana Lukića da veliki novac troši na Brazilce umesto da forsira klince iz sopstvene omladinske škole.- Podrška za brata Lazu. Izdrži, majstore - napisao je na Fejsbuku Slavko Perović, inače igrač turskog Alanjaspora.

Savić: Sa severa nek zapeva svako Lazović Darko
Savić: Sa severa nek zapeva svako Lazović Darko

Perović: Podrška za brata Lazu
Perović: Podrška za brata Lazu

Njemu se odmah pridružio Andrija Kaluđerović (27), fudbaler Crvene zvezde u periodu od 2010. do 2012. On je ove zime pregovarao s crveno-belima, ali se nije dogovorio.- I ja podržavam - napisao je Kaluđerović.Najrečitiji je bio Vujadin Savić (24), koji je prošlog leta bio velika želja trenera Nenada Lalatovića, ali je posle pregovora s čelnicima kluba odlučeno da se odustane od njegovog angažmana. Savić je prošao omladinsku školu Crvene zvezde, a klub je od njegove prodaje u Bordo zaradio 1,5 miliona evra.Ujedinio zvezdaše- Puna podrška mom drugu i bivšem saigraču Darku Lazoviću! Sa severa nek zapeva svako Lazović Darko! I sam sam bio u sličnoj situaciji, samo su na kraju napravili da sam ja njih ucenjivao! Ne bi me čudilo da to urade i s njim i onda da ga pod tim izgovorom pošalju da trenira s kadetima - napisao je Savić, član Votforda.Ovaj status lajkovali su i još neki bivši fudbaleri Crvene zvezde - Uroš Đurđević, Slavoljub Srnić, Vladan Binić, kao i kondicioni trener Srđan Zirojević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track