Grant slavi uz rakiju!

Brzo se navikao na Srbiju

Grant slavi uz rakiju!

Fudbal -
Ukoliko izbacimo Zvezdu iz Kupa, popiću malo, ali moram da budem oprezan jer vaše piće brzo hvata

Trener veseljak!Nazdraviću čašicom rakije ako eliminišemo Zvezdu u sredu, poručuje trener Avram Grant pred revanš-meč polufinala Kupa Srbije. Crveno-beli imaju veliku prednost od 2:0, ali Izraelac ne želi da misli kako je sve završeno.

- Ne pijem mnogo, uglavnom vino, a u Subotici sam probao rakiju koju mi je ponudio trener Spartaka Zoran Milinković, koji je baš prijatan momak i lepo mi je bilo da popričam s njim. Nisam je ranije pio i mogu da kažem da je bila baš dobra. Dobio sam pre mesec dana jednu flašu i ukoliko izbacimo Zvezdu, popiću malo. Čujem da rakija hvata vrlo brzo, pa ću morati da budem oprezan - kaže Grant.

Pred crno-belima je veliki izazov jer, osim sa prednošću Crvene zvezde, u sredu će se boriti i s tradicijom koja nije na strani aktuelnog osvajača duple krune.

- Od utakmice sa Zvezdom vezali smo četiri pobede i to nam mnogo znači pred revanš. Oni imaju veliku prednost, ali u fudbalu ništa nije nemoguće. Biće teško, to je istina, ali daćemo sve od sebe. Od vas čujem da Partizan nikad nije nadoknadio zaostatak od 0:2, kao ni da pod vođstvom jednog stranog trenera nikad nije čak ni dao gol Zvezdi, ali to je za mene novi izazov. Verujem da možemo do trijumfa - kaže Grant.

Radiša Ilić: Pobeda pokojnom ocu

Zbog bolesti prvog golmana Vladimira Stojkovića, na golu Partizana u Subotici stajao je Radiša Ilić, koji je trijumf nad Spartakom posvetio preminulom ocu.

- Pobedu nad Subotičana poklanjam pokojnom ocu Blagoju, koji je preminuo pre mesec dana. On je bio veliki navijač Partizana i ovaj trijumf je za njega - kaže Ilić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track