(VIDEO) BIČEVANJE CRVENIH ĐAVOLA: 50 nijansi - plava
Foto: Printscreen Youtube

Kako je Mančester siti demolirao Mančester junajted

(VIDEO) BIČEVANJE CRVENIH ĐAVOLA: 50 nijansi - plava

Fudbal -
Navijači Mančester sitija napravili video parodiju na popularni erotski film u kom podsećaju na pobedu nad gradskim rivalom od 6:1

Fudbalska prozivanja među navijačima velikih rivala nisu nikakva novost, a s vremena na vreme pojave se "peckanja" koja se ističu svojom kreativnošću.

 Čista erotika
Čista erotika

Poslednji takav primer delo je navijača Mančester sitija, koji su iskoristili globalnu pomamu za erotskim filmom "50 nijansi - siva" i napravili parodiju pod nazivom "50 nijansi - plava". U ovom kratkom filmu sve odiše erotskim čitanjem, za koji je zadužena crnka obučena u provokativnu crnu garderobu, i opisivanjem utakmice iz oktobra 2011. godine u kojoj je Siti demolirao Junajted sa 6:1. Ovo je bio najteži poraz "crvenih đavola" na svom terenu još od 1955. godine, a fanovi "plavaca" u duhu filmske radnje trijumf nazivaju "bičevanjem".

Zavodnica se setila i Srbina Kolarova
Zavodnica se setila i Srbina Kolarova

Iskorišćena je prilika i da se maksimalno ishvali tadašnji trener Sitija Roberto Manćini i ponižava Aleks Ferguson, uz podsećanje da su po dva gola postigli Mario Baloteli i Edin Džeko, a po jedan Serhio Aguero i David Silva.

http://www.youtube.com/watch?v=HJ0cl-_tIzU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track