VLADIMIR VOLKOV: Nisam u vezi sa Zoricom Dukić, ovo je moja nova devojka
Foto: Instagram

Igrač crno-belih ima novu cicu

VLADIMIR VOLKOV: Nisam u vezi sa Zoricom Dukić, ovo je moja nova devojka

Fudbal -
Fudbaler Partizana je poznat po vezama sa atraktivnim devojkama, koje su poznate kao skandal majstori. On je bio u vezi sa Ana Marijom Žujović i Stanijom Dobrojević

BEOGRAD - Fudbaler Partizana Vladimir Volkov odlučio je da demantuje sve medijske špekulacije koje su ga povezivale sa brojnim lepoticama zbog čega je odlučio da javnosti pokaže novu devojku Jovanu Milinković.

Volkov je na društvenim mrežama prikazao atraktivnu brinetu Jovanu sa kojom je navodno u vezi nekoliko meseci. Zgodni fudbaler očigledno više ne želi da skriva svoje emocije prema atraktivnoj brineti.Pojedini mediji objavili su da je Volkov navodno u vezi sa Zoricom Dukić, koja je u javnosti poznata kao pobednica prve sezone rijalitija "Parovi".Međutim, Volkov je objavljivanjem slike sa devojkom Jovanom sve demantovao. On se trenutno sa Partizanom priprema za nastavak sezone u Superligi Srbije.Na naslovne strane dospeo je više puta zbog veza sa atraktivnim devojkama. On je bio sa Ana Marijom Žujović, kao i Stanijom Dobrojević.

A photo posted by vovavolkov666 (@vovavolkov666) on Feb 18, 2015 at 3:28pm PST

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track