(VIDEO) KIKS ZVEZDE U NIŠU: Šampion Srbije odigrao bez golova sa Radničkim
Foto: Crvenazvezdafk.com

Partizan zadržao plus 6

(VIDEO) KIKS ZVEZDE U NIŠU: Šampion Srbije odigrao bez golova sa Radničkim

Fudbal -
Crvena zvezda nije uspela da iskoristi remi Partizana i ostala je na drugom mestu na tabeli sa šest bodova manje od crno-belih

NIŠ - Fudbaleri Radničkog i Crvene zvezde odigrali su bez golova u meču 16. kola Superlige Srbije.Crvena zvezda nije uspela da iskoristi kiks Partizana protiv Voždovca (3:3) i da smanji prednost crno-belih na tabeli. Partizan je tako posle 16. kola zadržao šest poena prednosti u odnosu na crveno-bele. Radnički je ostao na 15. mestu i sada ima 13 bodova.

Radnički je već u prvom minutu imao sjajnu priliku, kada je Ašćerić šutirao i za malo promašio gol Zvezde, dok se golman Rajković nije snašao. Sporna situacija desila se u 17. minutu. Popara je šutirao sa ivice šesnaesterca, Rajković je kratko odbio loptu i krenuo za njom, baš kao i Ašćerić, koji je pao posle kontakta sa golmanom. Sudija Milorad Mažić ocenio je da je u pitanju simuliranje i dao je igraču Radničkog žuti karton. Zvezda je do prve šanse došla u 19. minutu, kada je šut Lazovića odbranio Borjan. Radnički je najbolju priliku propustio u 39. minutu, kada je Rajković morao da odbije u korner udarac glavom Nemanje Lakić-Pešića.

Foto: crvenazvezdafk.com
Foto: crvenazvezdafk.com

Zvezda je zaigrala angažovanije u nastavku meča, ali gosti nisu imali ozbiljniju šansu za postizanje golova. Beogradski tim je u samom finišu imao svoje dve najbolje prilike. Prvo je Vukan Savićević došao u dobru situaciju, ali je loše reagovao posle pasa Pavićevića, tako da je Borjan lako odbranio. Najbolja šansa za Zvezdu desila se u nadoknadi vremena, kada je posle kornera nastala gužva u šesnaestercu domaćih, ali je Borjan sjajno reagovao i poslao u korner šut iz blizine Pavićevića.

http://www.youtube.com/watch?v=9B_LTYanyVo
17:55 (90+5) - Kraj utakmiceFudbaleri Radničkog i Crvene zvezde igrali su bez golova.17:53 (90+3) - Kakva šansa za ZvezduVelika prilika za crveno-bele u 93. minutu. Sjajno je šutirao Pavićević, ali je Borjan odličnom paradom izbacio loptu u korner
http://www.youtube.com/watch?v=ckAFrPf3E-o
17:50 (90) - Utakmica je produžena za 4 minuta17:43 (83) - Velika šansa za crveno-bele
Velika šansa za Zvezdu. Savićević je bio sam ispred golmana Radničkog na svega nekoliko metara, ali je loše šutirao.

17:40 (80) - I dalje bez golova u Nišu17:25 (65) - Zvezda traži penalFudbaleri Crvene zvezde ovog puta traže penal. Lopta je pogodila u ruku jednog igrača Radničkog, ali je Mažić samo odmahnuo rukom17:15 (55) - Zvezda je krenula agresivnije u drugom poluvremenuFudbaleri Crvene zvezde zaigrali su angažovanije u drugom poluvremenu, a trenutno imaju loptu više u svom posedu17:05 (46) - Počelo je drugo poluvreme16:45 (45) - Kraj prvog poluvremenaRadnički i Crvena zvezda igraju 0:0 posle prvog poluvremena16:39 (39) - Velika šansa za RadničkiDomaći fudbaleri su imali veliku šansu preko Lakića-Pešića, ali je na golu Zvezde odlično intervenisao Rajković.

http://www.youtube.com/watch?v=ae7-xuwCa4U
16:30 (30) - Igra se odvija na sredini terena 16:17 (17) - Nišlije tvrde da su oštećene za penal Međutim, sudija Mažić je pokazao žuti karton fudbaleru Radničkom zbog simuliranja
http://www.youtube.com/watch?v=keTebCSP2OQ
16:15 (15) - Još bez golova u Nišu

16:00 (1) - Utakmica je počelaUtakmica je počela, a Radnički je imao šansu već u prvom minutu. Međutim, igrač domaćeg tima Ašćeroć se nije snašao i šutirao je pored golaTOK UTAKMICE:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track