(VIDEO) FENOMEN PONOVO NA TERENU: Ronaldo se vraća
Foto: AP

Pravac MSL

(VIDEO) FENOMEN PONOVO NA TERENU: Ronaldo se vraća

Fudbal -
"Originalni" Ronaldo počeo pripreme za povratak na teren. Igraće za američkog drugoligaša Fort Loderdejl, čiji je manjinski vlasnik.

Ronaldo se vraća na teren! Popularni Zuba je potvrdio da će definitivno prekinuti fudbalsku penziju i da će ponovo zaigrati.

"Odlučio sam da se vratim", izjavio je 38-godišnji fenomen i dodao:

- Ne znam tačno kada će to biti, ali sigurno ću zaigrati.

"Originalni" Ronaldo će karijeru nastaviti u američkom drugoligašu Fort Loderdejlu. Inače, on je nedavno kupio deset odsto akcija tog kluba.

Cilj Fort Loderdejla je da obezbedi plasman u MLS ligu u sezoni koja će početi 5. aprila. Da li će Ronaldo biti spreman da od starta pomogne svom klubu, još je neizvesno.

Ronaldov lični lekar Marsio Atala je nedavno objasnio da fudbaleru neće toliko predstavljati problem da smrša koliko da ponovo oblikuje mišiće.

"Nestrpljiv je, ali moraće mnogo da radi. Verujem da će sve biti kako treba, jer je Ronaldo silno motivisan"; rekao je Atala.

Podsetimo, poslednji profesionalni meč Ronaldo je odigrao sada već davne 2011. godine.

Nekada najbolji fudbaler sveta i dvostruki šampion planete sa reprezentacijom Brazila tokom karijere je nastupao za Kruzeiro, PSV Ajndhoven, Barselonu, Inter, Real Madrid, Milan i Korintijans, gde je i okačio kopačke o klin. Sada će da ih skine, izglanca i povede napad američkog drugoligaša kome je nadimak "Strajkersi".

http://www.youtube.com/watch?v=UtHR6qKYzYA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track