(VIDEO) MULJANJE I VALJANJE: Pogledajte kako su majstori iz Čarltona dva i po minuta čuvali
Foto: Printscreen

Cilj opravdava sredstva

(VIDEO) MULJANJE I VALJANJE: Pogledajte kako su majstori iz Čarltona dva i po minuta čuvali

Fudbal -
Igrači Čarltona su u ćošku terena držali loptu do besvesti koristeći se raznim forama i fazonima kako bi sačuvali vođstvo u finišu meča sa Notingem Forestom

Fudbaleri Čarltona savladali su Notingem Forest sa 2:1 najviše zahvaljujući dvostrukom strelcu Bulotu, ali i napadaču Toniju Vatu i saigračima koji su na kraju utakmice zajedničkim snagama zadržali loptu u svom posedu dva i po minuta.

Domaćin je na stadionu Veli u sudijsku nadoknadu vremena ušao sa prednošću i, naravno, želeo je da "ukrade" što više vremena. Vat je uzeo loptu blizu korner zastavice kod gola Notingem Foresta, muljao je, rolao protivnike, padao, valjao se... Onda su mu se priključili saigrači radeći isto. U svakom slučaju, fudbaleri Čarltona uspeli su u nameri da sačuvaju vođstvo i pobede u utakmici 35. kola engleskog Čempionšipa.

Realno, ovaj snimak nije zanimljiv kao prethodni sa Velija, kada je Čarlton u marketinške svrhe u etar poslao vođenje ljubavi dvoje mladih na centru terena, ali ga svakako treba pogledati. Vat i drugovi su zaista majstori za "krađu" vremena. Ovaj put uspeli su da pobede sat!

http://www.youtube.com/watch?v=qf9aqY629JY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track