(FOTO) SASULI RAFAL U FUDBALERE: 5 igrača ranjeno u oružanom napadu!
Foto: Nigerianeye.com

Razboinici zapucali na autobus

(FOTO) SASULI RAFAL U FUDBALERE: 5 igrača ranjeno u oružanom napadu!

Fudbal -
Menadžment lige (LMC) saopštio je da je subotnji meč odložen zbog napada na igrače Pilarsa koji su autobusom putovali na utakmicu u Overiju, u istočnoj Nigeriji

ABUDŽA - Petorica fudbalera nigerijskog šampiona Kano Pilarsa zadobili su prostrelne rane u oružanom napadu razbojnika, dok su putovali na prvi meč u sezoni protiv Hartlanda.

Menadžment lige (LMC) saopštio je da je subotnji meč odložen zbog napada na igrače Pilarsa koji su autobusom putovali na utakmicu u Overiju, u istočnoj Nigeriji.

Golgeter Mohamed Gambo, vezni igrač Eneđi Otekpa i defanzivac Ruben Ogbonaja bili su među onima koji su ranjeni, kada su razbojnici na njih otvorili vatru pošto su ih prethodno opljačkali, oduzevši im novac i mobilne telefone.

"I dalje smo u šoku posle ovog napada", rekao je defanzivac Pilarsa Isak Lute.

On je naglasio da su razbojnici prvo zapucali na autobus, koji se zaustavio, a potom su počeli da traže od igrača da im daju sve vrednosti koje imaju kod sebe, što su oni i učinili.

Foto: nigerianeye.com
Foto: nigerianeye.com

"Pokupili su nam novac i telefone, a potom su ponovo otvorili vatru i ranili nekoliko igrača. Hvala Bogu da niko nije stradao", rekao je Lute.

Foto: nigerianeye.com
Foto: nigerianeye.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track