(VIDEO) VRAGOLAN: Švajni spopao plavušu sa leđa dok je Ana bila u Meksiku
Foto: Printscreen

Germanski humor

(VIDEO) VRAGOLAN: Švajni spopao plavušu sa leđa dok je Ana bila u Meksiku

Fudbal -
Bastijan Švajnštajger prepao tim menadžera Bajerna, 29-godišnju Ketlin Kruger, a onda mu uzvratila oštrim pogledom i smeškom

Fudbaler Bajerna Bastijan Švajnštajger prepao je tim menadžera ekipe, Ketlin Kruger.

Nemački reprezentativac iz Bajerna poznat je kao vragolan, jer stalno zbija šale na račun saigrača. Međutim, sada je prešao na viši nivo, meta mu je bila jedina dama članica stručnog štaba u Bundesligi.

Ketlin Kruger je mirno stajala i kuckala SMS poruku dok su igrači tima Pepa Gvardiole izlazili na teren. Kada je Švajni video priliku da napravi foru, nije oklevao. Prišao je 29-godišnjoj plavuši sa leđa i uplašio je. Njena reakacija svedoči da je Švajnštajger uspeo u svojoj nameri. Ketlin se prepala.

I dok su se ostali igrači smejali uspelom štosu saigrača, Ketlin je uptutila Bastijanu oštar pogled, ali uz šarmantni osmeh.

I sve se to događalo dok je devojka Bastijana Švajnštajgera bila daleko... Ana Ivanović je bila u Meksiku, gde je učestvovala na turniru u Montereju. Nema sumnje da je srpska teniserka već videla ovaj snimak. Kako li je reagovala?! Ostavljamo vašoj mašti na volju.

http://www.youtube.com/watch?v=IBCb6v8_Ymw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track