UBOLI SEDMICU Miroslav i Miloš bili na tribinama Alijanc arene u Minhenu tokom utakmice Bajern - Šahtjor (7:0)

Ljubav Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera sve je bliža trenutku zvaničnog ozvaničenja! Šuškalo se i šuška se da su Ana i Bastijan opasno ludi jedno za drugim, a detalji s utakmice između Bajerna i Šahtjora samo će dodatno podgrejati spekulacije o skorom venčanju dvoje sportista.

Ubedljivu pobedu minhenske ekipe od 7:0 uživo su s tribina Alijanc arene gledali Anin otac Miroslav i brat Miloš, a osmehe i zadovoljstvo zbog zetove dobre igre i velikog trijumfa za plasman u četvrtfinale Lige šampiona odmah smo mogli da vidimo na društvenim mrežama. Nasmejana lica Ivanovića seniora i juniora i čuvena krpa u pozadini na centru terena bili su samo najava spektakla koji su Bavarci priredili svojim fanovima, ali i svim zaljubljenicima u najvažniju sporednu stvar na svetu.

milos.jpg
Instagram 
Milos Ivanović, Foto: Instagram


milos2.jpg
Instagram 
Foto: Instagram



Podsetimo, Ivanovićeva i Švajnštajger zajedno su od prošlogodišnjeg US Opena, na kojem je Ana neslavno završila učešće već u drugom kolu. Nemački fudbaler očigledno je pronašao način da je uteši, pa je iz neočekivanog poraza izašla jača i, nema sumnje, bogatija na emotivnom planu.
Ana Ivanović trenutno se nalazi u Americi na čuvenom turniru u Indijan Velsu.

Odavno
MILOŠ VOLI BAJERN

Mlađi brat Ane Ivanović Miloš dugo je veliki fan Bajerna iz Minhena, a svoju ljubav pokazao je i kad se fotografisao u crveno-plavom dresu ovog kluba. Pretpostavlja se da je dres dobio upravo od Švajnštajgera, a fotografija je nastala kad je svetom vladala pomama polivanja ledenom vodom kako bi se skrenula pažnja na obolele od Lu Gerigove bolesti - ALS (Amyotrophic lateral sclerosis).