CRVENO-BELI OSLABLJENI U SUBOTICI: Zvezda bez Lazovića juri pobedu protiv Spartaka
Foto: Crvenazvezdafk.com

Nenad Lalatović kaže da njegov tim čeka teško gostovanje

CRVENO-BELI OSLABLJENI U SUBOTICI: Zvezda bez Lazovića juri pobedu protiv Spartaka

Fudbal -
Lalatović će protiv Spartaka moći da računa na oporavljenog Sava Pavićevića, dok je neizvestan nastup Darka Lazovića

BEOGRAD - Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da će njegovi fudbaleri napadačkom igrom pokušati da savladaju Spartak u Subotici. "Igraćemo napadački, da probamo što pre da damo gol. Čim povedemo 1:0, mnogo je lakše. Ne obazirem se toliko na protivnika. Idemo u Suboticu po nova tri boda", rekao je Lalatović.

Crveno-beli će sutra od 14.30 gostovati Spartaku, u 19. kolu Super lige Srbije.

"Svaka sledeća utakmica je uvek najteža. Biće teško gostovanje, protiv organizovanog tima. Ne bih mnogo o njima, bitna nam je naša igra, da se trudimo da svaku utakmicu odigramo bolje nego prethodnu", kazao je Lalatović. On nije želeo mnogo da govori o lošem stanju terena na stadionu u Subotici.

"Nisam upoznat sa terenom, kažu da je u korektnom stanju. Ali, nije bitan teren, već kako mi uđemo u utakmicu. Ako počnemo dobro, teren neće biti problem. Kakav god da je teren, mi moramo da dođemo do tri boda", rekao je trener Zvezde. Lalatović će protiv Spartaka moći da računa na oporavljenog Sava Pavićevića, dok je neizvestan nastup Darka Lazovića. "Pavićević je imao temperaturu, ali je sada spreman. Lazović je takođe imao temperaturu, a danas ćemo više znati, ali mislim da će biti teško da on nastupi u Subotici", kazao je Lalatović.

Fudbaler Zvezde Mihailo Ristić rekao je da očekuje tešku utakmicu.

"Spartak je tvrd protivnik, koji igra na teškom terenu. Ali, imamo mnogo motiva i očekujem tri boda. Nije bitno da li ćemo dati gol iz prekida ili igre, najbitnije je da rano postignemo pogodak", rekao je Ristić.

Zvezda posle 18 utakmica ima 39 bodova i druga je na tabeli, dok je Spartak na 10. mestu sa 21.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track