(VIDEO) IDEALNO POLUVREME JUNAJTEDA: Đavoli se povampirili i rasturili pevce
Foto: AP

Premijer liga

(VIDEO) IDEALNO POLUVREME JUNAJTEDA: Đavoli se povampirili i rasturili pevce

Fudbal -
Mančester junajted već na poluvremenu vodio protiv Totenhema 3:0 i tu prednost sačuvao do kraja

Fudbaleri Mančester junajteda ubedljivo su savladali Totenhem 3:0 (3:0) u utakmici 29. kola Premijer lige.

Sve je bilo rešeno posle prvog poluvremena tokom kojeg su "crveni đavoli" razmontirali goste iz Londona. Golove su postigli Maruan Felaini u devetom, Majkl Kerik u 19. i Vejn Runi u 34. minutu.

Marouane Fellaini 1_0 _ Manchester United... by Match-Interview

Michael Carrick 2_0 _ Manchester United... by all-goals-Highlights

Posle postignutog gola, Runi se bacio na teren simulirajući pad prilikom "bokserskog meča" sa svojim prijateljem Filom Bardslijem koji je ranije tokom dana obišao svet.

Mančester junajted je odigrao najbolje poluvreme u sezoni i na neki način stavio melem na ranu koju mu je napravio Arsenal u ponedeljak eliminisavši ga iz FA kupa. Ekipa Luja Van Gala nije imala problema da veliku prednost sačuva do kraja.

"Crveni đavoli" su četvrti na tabeli sa 56 bodova, jednim manje od Arsenala, dva od Mančester sitija, ali čak osam manje od Čelsija, koji ima i meč manje. Totenhem je na deobi šestog mesta sa Sautemptonom, sa po 50 bodova.

Takođe danas Everton je lako na svom terenu savladao Njukasl sa 3:0 i tako napravio korak više ka opstanku. Klub iz Liverpula sada ima 28 bodova i 14. je na tabeli. Njukasl je tri mesta iznad sa 35. Strelci su bili Džejms Mekarti, Romelu Lukaku i Ros Barkli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track