(VIDEO) JA VOLIM SAMO SEBE: Ronaldo slavi jedino svoje golove

Egoizam na delu

(VIDEO) JA VOLIM SAMO SEBE: Ronaldo slavi jedino svoje golove

Fudbal -
Dok se ekipa radovala pogotku Bejla protiv Levantea, Portugalac je odmahivao rukom nezadovoljan što njegov pokušaj nekoliko sekundi ranije nije bio precizan

Egoizam najboljeg fudbalerta sveta Kristijana Ronalda došao je do izražaja na utakmici između Reala i Levantea (2:0) na kojoj Portugalac nije postigao gol.

Pogodio je i Bejl, a Ronaldo je pokazao da ga i ne vesele previše golovi koje ne postigne sam. Portugalac je pokušao pogoditi "makazicama", ali njegov je udarac na gol liniji zaustavio gostujući fudbaler, da bi u nastavku akcije Velšanin ipak poslao loptu u mrežu. Ali, umesto da proslavi vodstvo sa saigračima, Ronaldo je odmahivao rukom, ljutit što njegov pokušaj nije bio precizan.

Aktualnom osvajaču Zlatne lopte sasvim sigurno nije drago ni to što gleda u leđa Lionelu Mesiju na listi strelaca. Iako se to donedavno činilo nemogućim, Ronaldo je ispustio veliku prednost, pa sada ima dva gola manje od Barseloninog napadača (32-30).

Portugalac je bio nezaustavljiv u prvom delu sezone, ali nakon zimske pauze forma mu je drastično pala, za razliku od Mesija kod kojeg se dogodilo suprotno.

http://www.youtube.com/watch?v=ziZpH3f87u0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track