(VIDEO) SEKS SKANDAL NA OLD TRAFORDU: Fudbaler Mančester junajteda nudio 10.000 funti za trojku
Foto: Reuters

Mlad, a već agresivan

(VIDEO) SEKS SKANDAL NA OLD TRAFORDU: Fudbaler Mančester junajteda nudio 10.000 funti za trojku

Fudbal -
Andreas Pereira je tek debitovao za prvi tim "crvenih đavola", a već je dospeo na naslovne strane tabloida

Mladi fudbaler Mančester junajteda Andreas Pereira debitovao je za prvi tim prošlog vikenda, ali je u žižu ostrvske javnosti dospeo zbog seks skandala.

Menadžer "crvenih đavola" Luj Van Gal prvi put je dao šansu 19- godišnjem vezisti u utakmici prošlog kola Premijer lige protiv Totenhema. Njegovo pojavljivanje na velikoj sceni predstavljao je znak za njegovu vršnjakinju Keli Mekini da ga lansira na naslovne strane britanskih tabloida.

Ona je izjavila da joj je mladi Brazilac rođen u Belgiji ponudio deset hiljada funti za seks utroje. Prema rečima Keli Meikini, ona i drugarica su za Božić popile piće sa Pereirom i njegovim saigračem Pedijem Meknerom, ali su im njih dve jasno stavile do znanja da ne žele seks. Rastali su se, a kada je Keli stigla kući dobila je SMS od Pereire, koji joj je ponudio novac za seks sa njim i Meknerom.

"Umalo nisam pala sa stolice kada sam pročitala poruku. Nisam takva osoba i zato me je ta ponuda uvredila", izjavila je Keli Mekini.

Ona je ponudu odbila, ali tvrdi da je Pereira nastavio da je gnjavi.

Tim povodom oglasio se menadžer mladog fudbalera Leo Šajnkman.

"Andreas je mlad. Samac je. Može da ima seksualne odnose s kim želi. Zašto da se izvinjava?!", prokomentarisao je Šajnkman.

http://www.youtube.com/watch?v=Z-x3xX4euRo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track