(VIDEO) DRUŠTVENE MREŽE PREPLAVLJENE ZBOG LORDA: Bendtner dao gol, sutra je smak sveta
Foto: Reuters

Šala šalu stiže

(VIDEO) DRUŠTVENE MREŽE PREPLAVLJENE ZBOG LORDA: Bendtner dao gol, sutra je smak sveta

Fudbal -
Pogodak protiv Intera bio je znak za početak "prozivanja" danskog napadača

Fudbaler Volfsburga Niklas Bendtner postigao je gol u četvrtak uveče u revanšu osmine finala Lige Evrope protiv Intera u Milanu za pobedu "vukova" od 2:1.

To što je problematični danski napadač zatresao protivničku mrežu je vest koja je jače odjeknula nego prolaz Volfsburga među osam najboljih u Ligi Evrope. Jer, plasman nemačkog predstavnika u narednu rundu se očekivao posle pobede 3:1 u prvom meču, ali se pogodak Bendtnera nikako nije mogao očekivati.

Zato su se društvene mreže usijale. Ljudi sa svih krajeva Evrope utrkivali su se ko će napraviti bolju šalu na račun gola igrača koji je sam sebi dao nadimak Lord. Razlog zbog kog većini ljubitelja fudbala Bendtner najblaže rečeno nije simpatičan su njegovi brojni ispadi na terenu i van njega i arogantno ponašanje na svakom koraku. Pritom, otkako se 2005. godine pojavio kao supertalentovani klinac Arsenala, nije pokazao ništa iako se od njega mnogo očekivalo.

Bendtner ni u Volfsburgu nema veliku minutažu. Tim Ditera Hekinga igra u sistemu sa jednim napadačem, a Holanđanin Bas Dost je nezamenljiv na toj poziciji.

U četvrtak uveče posle meča u Milanu na Tviteru su dominirali komentari tipa: "Bendtner je dao gol, sutra je smak sveta". Bilo je i sarkastičnih poruka kao što je: "Volfsburg je doveo Bendtnera. Volfsburg ima jednu od najboljih sezona. Slučajnost?".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track