(VIDEO) SVEGA I SVAČEGA IMA U AUSTRALIJI: Gol Srbina u senci neverovatne greške ženskog sudije
Foto: Newcastlejets.com

Ne znaju pravila

(VIDEO) SVEGA I SVAČEGA IMA U AUSTRALIJI: Gol Srbina u senci neverovatne greške ženskog sudije

Fudbal -
Enver Alivodić pogotkom doprineo pobedi Njukasl Džetsa, ali meč je obeležio poništen gol tog tima iako nije bilo ni "o" od ofsajda

Srpski fudbaler Enver Alivodić postigao je svoj prvi gol u dresu australijskog Njukasla u pobedi tog kluba na gostovanju Zapadnom Sidneju od 2:1. Na tom meču zabeležena je i jedna neverovatna sudijska greška.

Njukasl Džetsi ostvarili su prvu pobedu posle četiri meseca, a tek drugu u 22 kola "A" lige. U duelu ekipa sa dna tabele, gosti su bili uspešniji, a domaćina je "načeo" upravo doskorašnji napadač Vojvodine u 22. minutu. Bio je to Alivodićev prvenac na njegovoj četvrtoj utakmici za novi klub.

http://www.youtube.com/watch?v=2eA_M9ffWoo

Njukasl je pre odlaska na odmor, u 45. minutu, duplirao prednost preko Lija, a "čarobnjaci" su u nastavku uspeli samo da ublaže poraz lepim golom Kalmara iz slobodnog udarca u 51. minutu. Pogledajte i taj gol:

http://www.youtube.com/watch?v=9zURnGQ7xLU

Međutim, utakmica će ostati upamćena i po dosuđenom ofsajdu. Džetsi su drugi gol na meču zapravo postigli u 32. minutu, ali ga je glavni sudija poništio na asitenciju pomoćnika - ženskog sudije. Em što strelac gola nije bio u nedozvoljenoj poziciji prilikom centaršuta saigrača, em što mu je direktno asistirao protivnički igrač. Neverovatne greške ovojice arbitara.

http://www.youtube.com/watch?v=2eL67lUQFSc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track