(VIDEO) USRED ALBANIJE: Evo kako je srpski golman oteo i bacio zastavu koja veliča veliku Albaniju
Foto: Pt Yt

Vilson Caković nije mogao da trpi provokaciju

(VIDEO) USRED ALBANIJE: Evo kako je srpski golman oteo i bacio zastavu koja veliča veliku Albaniju

Fudbal -
Jedan albanski navijač je uleteo na teren tokom utakmice 28. kola albanskog prvenstva između Apolonije i Tirane za zastavom na kojoj je pisalo: Nema Albanije bez Kosova i Čamerije

FIER - Golman Apolonije iz Fiera Vilson Caković oteo je zastavu koja veliča tzv. veliku Albanije od jednog navijača koji je uleteo na teren i bacio je na teren.Sve se dogodilo u 23. minutu. Tada je dosuđen penal za Tiranu, a jedan igrač gostiju spremao se da izvede kazneni udarac. Jedan albanski navijač je uleteo na teren za zastavom na kojoj je pisalo: Nema Albanije bez Kosova i Čamerije. Čamerija je toponim koji uglavnom koriste Albanci za severni deo Grčke.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

On je sa zastavom provocirao srpskog golmana i mahao ispred njega. Caković je oteo zastavu iz ruku i bacio je. Obezbeđenje je reagovalo i odvelo ovog navijača, koji je pri odlasku prišao Cakoviću i pretio mu. Srpskom golmanu su na ovom postupku zamerili igrači oba tima. Caković je primio gol, a onda ga je trener izveo iz igre.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Caković (24) je rođen u Gornjem Milanovcu. On je u mlađim kategorijama branio za Takovo i Crvenu zvezdu, a potom za Sopot, Balkan i Jančeping, pre nego što je 2013. prešao u Apoloniju. On je branio za sve omladinske selekcije naše zemlje.

http://www.youtube.com/watch?v=0dK8E1h8tng

"U Fieru sam zaista srdčano dočekan. Narod, navijači, uvek su me bodrili jer su me smatrali kvalitetnim i jednim od najboljih članova ekipe. Sviđa mi se u Albaniji i ne mislim da će mi se moj boravak ovde završiti zbog toga što se desilo. A kada je već reč o našim dvema zemljama, mislim da nijedan srpski navijač ne bi napao albanskog fudbalera".

http://www.youtube.com/watch?v=yUqIaeOhv_Y

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track