Srbi nisu igrali protiv Kosova!
Foto: Printskrin

Medojević i Ignjovski slobodni

Srbi nisu igrali protiv Kosova!

Fudbal -
Bundesligaš je izveo svoj B tim, koji se, prema tvrdnjama trenera Tomasa Šafa, osramotio protiv skromnog protivnika odigravši samo 0:0

Srpski fudbaleri Slobodan Medojević i Aleksandar Ignjovski nisu igrali za Ajntraht iz Frankfurta protiv reprezentacije nepriznate države Kosovo. Bundesligaš je izveo svoj B tim, koji se, prema tvrdnjama trenera Tomasa Šafa, osramotio protiv skromnog protivnika odigravši samo 0:0.Nemački klub pretrpeo je kritike javnosti zbog igranja prijateljske utakmice s državom koju nisu priznale Ujedinjene nacije. Meč je odigran na stadionu kluba FSV Frankfurt, a ne u Ajntrahtovoj Komercbank areni, kapaciteta preko 48.000 ljudi. Mali stadion u Frankfurtu, na koji može da uđe 12.500 gledalaca, bio je sablasno prazan jer se na njemu našlo svega 1.500 Albanaca.

Trener Ajntrahta Tomas Šaf šansu je ukazao omladincima i igračima koji nemaju minutažu u prvom timu, pre svih Kevinu Trapu, iskusnom Nelsonu Valdezu i mladom Luki Valdšmitu, koji se tek oporavio od povrede. Nemački strateg bio je veoma ljut na svoje igrače, koje nije štedeo u izjavama posle meča.(A. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track