PSOVAO I UDARAO BOSANČIĆA: Evo zašto je Mijailović oteran iz Zvezde
Foto: FoNet

Odmotava se klupko

PSOVAO I UDARAO BOSANČIĆA: Evo zašto je Mijailović oteran iz Zvezde

Fudbal -
U izveštaju Disciplinske komisije kluba iz Ljutice Bogdana između ostalog stoji i da su veće sukobe dvojice igrača sprečili članovi stručnog štaba i saigrači

Ako pitate čelnike Crvene zvezde bivši kapiten fudbalera tog kluba Nikola Mijailović više nije igrač tima iz Ljutice Bogdana.

Ipak, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije, je uz obrazloženje da u propisima, nema mogućnosti jednostranog raskida ugovora na štetu igrača naložila Crvenoj zvezdi da vrati nekadašnjeg kapitena u tim.

Dok se rasplet situacije isčekuje, a kapije zaključavaju kako Mijailović ne bi neopažano ušao na stadion, u medije je stigao izveštaj Disciplinske komisije Crvene zvezde iz kojeg se vidi zašto je Mijailović suspendovan. "Okrivljeni igrač Nikola Mijailović disciplinski je odgovoran zato što se u Beogradu, 18. i 19. novembra 2014. godine, u prostorijama FK Crvena zvezda, sa umišljajem, nekorektno ponašao prema saigraču.Dana 18. 11. 2014. godine, u svlačionici prvog tima, neposredno nakon fizičkog dela treninga, uputio je igraču Milošu Bosančiću uvrede: ”Pi… ti materina, je… ti majku, seljaku jedan”. Kada je Bosančić krenuo da odnese kopačke, nasrnuo je na njega, što je neko od igrača pokušao da spreči, ali se Mijailović otrgao, prišao Bosančiću s leđa, udario ga glavom u levi obraz, nakon čega je nastavio da vređa Bosančića i njegovu porodicu.Dana 19. 11. 2014. godine, u sobi za fizioterapeute, dok je Bosančić čekao na red za masiranje, okrivljeni Mijailović ušao je u prostoriju i obratio mu se rečima: ”Šta se žališ Stanetu, pi… jedna”, misleći na Bosančićevog prijatelja koga je obavestio o incidentu.Krenuo je da ga udari levom rukom u glavu, ali je Bosančić desnom rukom blokirao udarac, nakon čega su fizioterapeut Ivan Popović i prisutni igrači zaustavili dalje napade Mijailovića. Nastavio je da vređa Bosančića rečima: ”Je… ti majku i oca, Sve ti je… pi… mala, je… ti ja mater, pi… grobarska.", stoji u izveštaju.

Kurir sport / Sportski žurnal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track