NEMCE NAPALA EPIDEMIJA RASKIDA: Šampioni planete u fudbalu i razvodima!
Foto: Fonet

Ostavljaju žene

NEMCE NAPALA EPIDEMIJA RASKIDA: Šampioni planete u fudbalu i razvodima!

Fudbal -
Seriji nema kraja Boateng rasturio brak i tako nastavio niz koji su započeli Ozil, Nojer, Švajnštajger

Nemci u čudu prate vesti iz privatnih života članova najboljeg tima Svetskog prvenstva u Brazilu. Naime, posle Mundijala na kojem su trijumfovali u velikom stilu, jedan za drugim fudbaler sa spiska selektora Joakima Leva napušta svoje dugogodišnje devojke i prepušta se čarima nove romanse.Srpskoj javnosti je najpoznatiji raskid koji je Bastijana Švajnštajgera doveo u zagrljaj najlepšoj teniserki planete.

Boateng na suduOdbrambeni igrač Bajerna, 26-godišnji Žerom Boateng, poslednji je u nizu igrača koji će morati da potraži drugu pratilju jer se nakon burnog razvoda sa Šerin Senler komunikacija oko podele imovine i budućnosti njihovih bliznakinja obavlja preko advokata.U oktobru prošle godine Mesut Ozil rastao se od Mendi Kapristo nakon dve godine veze. Pričalo se da je as Arsenala uhvaćen u flertu s bivšom devojkom fudbalera Kristijana Lela, pa kad nije uspeo da objasni neke SMS poruke, Mendi se odlučila za raskid.Golmani opet momciSamo nedelju dana kasnije puklo je između golmana Manuela Nojera i Katrine Glih, s kojom je bio nerazdvojan šest godina. Njihovi zajednički prijatelji rekli su medijima da se razlaz odvijao u miru.

Posle Nojera, i rezervni čuvar mreže svetskih prvaka Ron-Robert Ciler zasitio se veze s Lizom Mari, koja mu je bila podrška od povratka u domovinu iz Mančester junajteda 2010.

Bastijane, SrbineŠvajnijevo „dušo“ ubilo dušmaneNemački tabloidi su navijali da romansa Švajnštajger-Ivanović doživi brzi krah jer im je bila simpatičnija Sara Brandner. Ipak, kapiten Nemačke elegantno je odbio sve pokušaje da mu se neko spolja meša u vezu sa srpskom teniserkom kad se na treningu pojavio u novim kopačkama sa srpskom zastavom i natpisom „Dušo“ na našem jeziku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track