TRENER RADNIČKOG O SEDANJU NA TRAVU: Fudbalerima je gladan stomak, pokazali su zajedništvo
Foto: Sasa Pavlic

Reakcija

TRENER RADNIČKOG O SEDANJU NA TRAVU: Fudbalerima je gladan stomak, pokazali su zajedništvo

Fudbal -
Ovo je videla cela zemlja i to je dokaz drugarstva, dokaz da vole Kragujevac i da će se boriti za svaki pedalj terena. A, oni koji žele da nas ugase, neka to slobodno učine, nećemo se predati , istakao je Milovanović

Trener fudbalera Radničkog iz Kragujevca Nenad Milovanović, posle poraza od Partizana (2:1) u 21. kolu domaće Superlige, da je potez igrača, koji su na početku meča nekoliko sekundi sedeli na terenu, dok je igra tekla dokaz zajedništva u ekipi.

On je takođe istakao da bez obzira na sve poraz od lidera Superlige nije prijatan. "Nije lepo kada izgubiš meč, iako je na drugoj strani terena bio Partizan. Moji momci su i pored toga pokazali veliku želju, pokušali da se nadigravaju sa crno-belima, iako u Beograd nismo došli da napadnemo, jer naprosto nemamo dovoljan fond igrača za tako nešto. Bilo je opreza i straha u prvom delu, iali dobar pokušaj preko Milovanovića, dok je nastavak bio otresitiji, bez obzira što smo primili gol. Uspeli smo da uzvratimo, ali ne i da zadržimo prednost. Domaćin je zasluženo slavio."O gestu fudbalera, koji su seli na travu posle početka meča, Milovanović je rekao:

"Kada je stomak gladan, a neko nema sluha za tako nešto i dogodi. Igrači su prvih pet kola pokazali želju, a da li ljudi razumeju i smatraju da sport treba da se ugasi - neka ga gase. Ako u Srbiji treba da postoje dva ili tri kluba... " zastao je Milovanović, rekavši da ne želi da širi priču, a zatim nastavio:

"Gladan im je stomak i želeli su nešto da učine, znajući da se meč prenosi direktno na TV. Ovo je videla cela zemlja i to je dokaz drugarstva, dokaz da vole Kragujevac i da će se boriti za svaki pedalj terena. A, oni koji žele da nas ugase, neka to slobodno učine, nećemo se predati", zaključio je Milovanović.

Kurir sport / Sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track